FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

VIDEO Documentar National Geographic: Arena Națională în debutul unei serii despre stadioanele Euro 2020

National Geographic va difuza un documentar despre stadioanele de la Euro 2020. Episodul în care colosul bucureștean este prezentat telespectatorilor e chiar primul care va fi difuzat la postul TV marți, 6 septembrie, la ora 22:00.
National Geographic va difuza un documentar despre stadioanele de la Euro 2020. Episodul în care colosul bucureștean este prezentat telespectatorilor e chiar primul care va fi difuzat la postul TV marți, 6 septembrie, la ora 22:00.

Articol de - Publicat duminica, 04 octombrie 2020 17:39 / Actualizat duminica, 04 octombrie 2020 19:18

National Geographic va difuza un documentar despre stadioanele de la Euro 2020. Episodul în care colosul bucureștean este prezentat telespectatorilor e chiar primul care va fi difuzat la postul TV marți, 6 octombrie, la ora 22:00.

  • Meciul dintre Islanda și România va avea loc joi, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV;
  • Dacă va trece de Islanda, România va înfrunta Ungaria sau Bulgaria, pe 12 noiembrie, pentru un loc la Euro 2020.

Cu doar două zile înainte de barajul cu Islanda, aproape la aceeași oră, 22:00, românii pot vedea și cealaltă verigă ce ne leagă de “europeanul” de la anul.

Un episod dintr-un serial documentar făcut de Disney și National Geographic, disponibil pe canalul TV, în care sunt prezentate toate cele 12 stadioane care vor găzdui Europeanul interțări. Fiecare episod durează aproximativ o oră.

În primul episod, pe lângă Arena Națională, este prezentat și stadionul Ferenc Puskas din Budapesta.

Oamenii din spate, filmări spectaculoase

Ce pot vedea telespectatorii: în primul rând, multe voci de inside care sunt mai mult sau mai puțin cunoscute. Persoane care au lucrat la stadion, care se ocupă de el și care explică, uneori tehnic, alteori simplu, cum s-a ridicat arena, cum funcționează și care sunt micile secrete ce nu sunt la îndemâna spectatorului venit la meci.

În plus, documentarul vine cu filmări spectaculoase, multe captate din dronă, cu cele două stadioane. 

Iată programul complet al celor 6 episoade:

  • 6 octombrie: episodul 1, București - Budapesta
  • 13 octombrie: episodul 2, Londra - Munchen
  • 20 octombrie: episodul 3, Baku - St. Petersburg
  • 27 octombrie: episodul 4, Bilbao - Roma
  • 3 noiembrie: episodul 5, Dublin - Glasgow
  • 10 noiembrie: episodul 6, Amsterdam - Copenhaga

Totul despre barajul Islanda - România:

Citește mai multe știri despre naționala României: 

România nu exersează penalty-urile pentru baraj! Rădoi explică decizia ciudată + detalii despre căpitan

Transferul l-a costat locul la națională! Mirel Rădoi a renunțat la Ionuț Nedelcearu și a chemat de urgență un fundaș din Liga 1

Playtech: Valeriu Gheorghiță, declarație șoc după maratonul vaccinării: 'Cea mai mare temere nu este legată de ce va urma după vaccin'


Comentarii (4)
briceag
briceag  •  04 Octombrie 2020, 20:13

Belgia de exemplu e alta tara cu fotbal bun, fara stadion nou... De aceea a si pierdut gazduirea!

briceag
briceag  •  04 Octombrie 2020, 20:13

Oricum romanii ar trebui sa fie foarte multumiti, Arena Nationala e un stadion fantastic (numai vreo 10 in Europa au acoperis), pe langa asta 10 ani mai tarziu vecinii nostri din Serbia sau Bulgaria n-au un stadion national. N-au nici croatii care au fost vicecampioni mondiali, ca sa nu mai zic ca in Cehia stadionul national e mic.

briceag
briceag  •  04 Octombrie 2020, 20:08

Te mai costa 250 de milioane de euro! Nu e vorba ca e "neterminat", are aspect de coloseum si a fost realizat pentru arhitectura Bucurestiului. Si pentru a se incadra intr-un pret bun. Sa nu uitam ca e un stadion foarte complex, acoperit. La Budapesta s-a aruncat cu banii si nici macar nu e acoperit. La Sankt Petersburg in Rusia cred ca a sarit de 1 miliard. Allianz Arena azi e estimat la vreo 800 de milioane de euro, al nostru la 330. Bine, celalalt are si altfel de scaune si capacitate mai mare. Sa stii ca a dat iarba si pe Allianz Arena, in tribune...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează