FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA, 5 IUNIE, 20:30, PRO TV, GSP.RO

Doi fotbaliști ai României sunt out cu Finlanda » Unul dintre ei a fost chemat înapoi la club

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2018 20:03

Nicolae Stanciu și Tudor Băluță nu vor fi în lotul României pentru meciul amical contra Finlandei, de pe 5 iunie, informează site-ul FRF după amicalul câștigat cu Chile, 3-2. 

  • România - Finlanda se joacă pe 5 iunie, de la 20:30, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, și e liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe Pro TV.

La cererea clubului lui Hagi, Tudor Băluță va reveni în lotul echipei U19 a celor de la Viitorul Constanța, pentru a pregăti finala Ligii Elitelor, contra lui Dinamo, de pe 3 iunie. Competiția asigură calificarea în sezonul următor al UEFA Youth League. Mijlocașul defensiv a fost rezervă cu Chile și a intrat în minutul 71 al amicalului din Austria. 

Nicolae Stanciu a acuzat o suprasolicitare la nivelul inserției mușchilor aductori ai coapsei stângi în amicalul cu Chile, iar staff-ul medical nu vrea să riște. Mijlocașul Spartei Praga ar fi părăsit oricum cantonamentul "tricolorilor", fiind inițial învoit o zi din motive personale. Stanciu a fost în formă cu Chile, deschizând scorul în minutul 13 după o acțiune personală. 

Vezi și: Chile de chin: "tricolorii" revin pe final și câștigă, după ce au fost conduși în superioritate numerică de rezervele sud-americanilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dora
dora  •  31 Mai 2018, 22:30

Hagi a facut gât că nu i se iau jucători la națională...și acum cere unul înapoi...asta după ce Cicâldău a comis-o astăzi și a demonstrat că nu este de națională.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  31 Mai 2018, 22:21
Postat de valyomanyd pe 31 Mai 2018, 22:01

Poate citeste acest comentariu Mironica :))) A spus ca Nicusor nu are cu cine juca, e prea bun, pana la urma colegul lui de la microfon a repetat si el aceeasi aberatie ! :))

Mironica si fotbalul...baba si mitraliera.

valyomanyd
valyomanyd  •  31 Mai 2018, 22:05
Postat de petre47 pe 31 Mai 2018, 21:03

Urmeaza "dezastrul" Contra. Tinerii care au inceput meciul azi vor fi inlocuiti de Chiriches, Chipciu, Stancu, etc., iar rezultatele vor fi ... ca mai inainte.

Inca un ...vizionar ! :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează