FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALUL ROMÂNIA - ARGENTINA A PICAT!

Dorinel Munteanu: "Anularea amicalului cu Argentina e o dovadă a felului în care ne "apreciază" cei din fotbalul mare"

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 iulie 2011 10:53

Antrenorul campioanei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, este de părere că România ar trebui să găsească rapid o soluţie pentru disputarea unui alt meci amical, după ce partida cu Argentina a picat.

"Ar trebui să se joace alt amical, avem un nou selecţioner, trebuie să jucăm ceva. Anularea acestui amical este o dovadă a felului în care ne "apreciază" cei din fotbalul mare", a spus Dorinel Munteanu la televiziunea sportro.

Dorinel Munteanu a intervenit telefonic şi la GSP TV, unde a spus că "nu trebuie să ne ascundem după deget, făcînd reclamă la un astfel de amical, acum e anulat, nu trebuie să deranjeze declaraţia mea! Contractul a fost făcut conform valorii noastre. Contractul făcut de Victor Piţurcă cu Universitatea Craiova a dus la o datorie de 7 milioane de euro a oltenilor. Argentina este o echipă modestă, chiar dacă are jucători valoroşi. Nu a mai obţinut rezultate de mulţi ani"

La ora 11:00, preşedintele FRF, Mircea Sandu, va explica într-o conferinţă de presă care va avea loc la "Casa Fotbalului" motivele anulării partidei cu Argentina, precum şi ce se întîmplă cu biletele achiziţionate deja de suporteri.

CITEŞTE AICI MAI MULTE DETALII DESPRE ANULAREA PARTIDEI CU ARGENTINA DIN 10 AUGUST!

Citește și:

Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Stiri extrasport
Neconvocat de către Iordănescu la EURO, a plecat cu soția în Grecia » Imagini senzaționale cu fosta gimnastă
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Superliga
Mutare curioasă la Rapid » Șucu l-a adus pe fostul portar al Stelei, care tocmai a retrogradat. Fanii se amuză: „Dar Ionuț Chirilă când vine?”
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (11)
pinteat
pinteat  •  26 Iulie 2011, 15:58
Postat de merdisos pe 26 Iulie 2011, 12:27

steaua...ucl: Inainte sa comentezi de antrenorul campioanei Romaniei, mai bine ai pune mana urgent pe o carte de gramatica.

da urgent!!!!

bogdanb_89
bogdanb_89  •  26 Iulie 2011, 12:45
Postat de steaua...ucl pe 26 Iulie 2011, 11:29

ce faci DORINELE DORELE..? incerci sa iei presiunea infrangeri de ieri si sa o maschezi cu echipa nationala via argentina??? lasa vrajeala ca nu tine...cand Steaua a facut egal 3 zile numai asta sa scris prin ziare tu gata incerci dupa cateva ore sa maschezi asta...doar sunte-ti campioni romaniei despre voi de ce nu scrie presa mai multe????

nu dorinel vrea sa atraga atentia faptului ca a batut steOAIA fara emoti asa ca ciocu mic si mars la stana

mieusa
mieusa  •  26 Iulie 2011, 12:47

zise mitocanu. cateodata esti asa de antipatic !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează