FOTBAL  »  NATIONALA  »  NATIONALA

Federaţia din Argentina anunţă că Batista a fost demis şi că amicalul cu România a fost ANULAT ! :S

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2011 00:00 / Actualizat marti, 26 iulie 2011 11:42

Presa din Argentina anunţă că amicalul de lux pe care România trebuia să-l dispute pe 10 august, pe noul stadion National Arena a fost anulat

Federaţia Argentiniană a decis azi noapte să îi rezilieze contractul selecţionerului Sergio Batista. În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă s-a anuntat şi anularea amicalului cu România, care urma să aibă loc pe 10 august, la Bucureşti.

Guillermo Toffoni, cel care se ocupă de organizarea partidelor amicale ale Argentinei avertizase încă de ieri că "e foarte complicat să anulăm partida, pentru că există un contract care nu poate fi reziliat. Săptămîna trecută am tot auzit că se încearcă suspendarea meciului cu România şi e practic imposibil, există un contract semnat pentru 1.000.000 de dolari şi nu se poate anula aşa. Mai mult, au fost vîndute 45.000 de bilete la acest meci, aşa că să spui pas acum e destul de dificil".

Toffoni mai declarase că românii "au cerut ca Argentina să se prezinte cu cei mai buni jucători ai ei şi, cum este dată FIFA, cluburile europene au obligaţia de a le permite jucătorilor gen Messi, Higuain, Mascherano etc să onoreze acest amical cu prezenţa.

Mai mult, Argentina nu poate fi înlocuită cu altă naţională. În principiu, pentru că e una dintre cel mai bine cotate naţionale din lume, apoi şi pentru că am discutat deja cu Uruguay şi Paraguay şi nici una dintre ele nu poate onora un asemenea amical, după ce a jucat finala COpa America. Dacă acest meci va fi suspendat, în cele din urmă, va fi prima dată cînd se întîmplă ca o selecţionată argentiniană face asta.

Cînd Argentina a jucat cu Scoţia, la debutul lui Diego Maradona, convocările n-au fost făcute de el din cauza unei situaţii asemănătoare. De asta acum, odată cu plecarea lui Sergio Batista, se poate întîmpla acelaşi lucru."

ALT ADVERSAR SAU BANII ÎNAPOI?
Conform organizatorilor, 38.000 de bilete se vînduseră deja pentru amicalul cu Argentina, care trebuia să se dispute pe 10 august. Cum pînă atunci mai sînt doar două săptămîni, este puţin probabil ca Federaţia să găsească un alt adversar de valoare pentru "tricolori". Oficialii FRF vor decide dacă vor da înapoi banii celor care au cumpărat bilete, sau vor aduce o echipă modestă, păstrînd preţurile actuale, adică între 50 şi 700 de lei.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
kosmyn93
kosmyn93  •  26 Iulie 2011, 14:45

Cehia

kosmyn93
kosmyn93  •  26 Iulie 2011, 14:41

intrebarea care se pune este ; daca Argentina juca cu altcineva en,Italia,Franta,Olanda sau gen Rusia,Turcia,Chehia...etc,ANULAU ?. Eu cred ca doar noua e posibil sa ni se intample asa ceva,pentru ca suntem un neam de ghainari care la randul nostru nu stim sa respectam. Urmeaza ca finala EL sa se anuleze si ea !

firentze
firentze  •  26 Iulie 2011, 13:56

De ce nu putem juca cu o alta nationala la fel de valoroasa,precum ITALIA,SPANIA,OLANDA,PORTUGALIA,GERMANIA,ETC...?De ce treb. ca FRF sa gaseasca o solutie de compromis si sa aduca "AVANTUL PATROAIA",chiar nu inteleg de ce nu se ia legatura cu aceste nationale,federatii,pentru ca nu cred ca oricine,chiar Genul asta de nationale ar refuza sa primeasca un milion de euro,pentru un singur meci,dar cum la noi treaba se face cum se face si de catre cine se face,e clar...,vom avea un amical de LUX!

Vezi toate comentariile (47)
Comentează