FOTBAL  »  NATIONALA  »  BRAZILIA - ROMÂNIA, MIERCURI, ORA 3:50, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dorinel Munteanu: "N-aş fi vrut ca Răzvan să-şi dea demisia...Schäfer nu e o variantă prea bună"

Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi
Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi

Articol de GSP - Publicat marti, 07 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 07 iunie 2011 12:44

Dorinel Munteanu crede că Mircea Sandu ar fi trebuit să încerce să-l păstreze pe Răzvan Lucescu pe banca naţionalei şi crede că varianta lui Winfried Schäfer nu este una benefică pentru selecţionata României

Tehnicianul Oţelului din Galaţi a refuzat să comenteze alegerea lui Gheorghe Hagi şi este de părere că federalii ar trebui să impună un obiectiv mai apropiat decît Campionatul European din 2016.

"Cred că Winfried Schäfer nu e o soluţie pentru naţională. A fost ieşit din fotbalul de performanţă. A fost selecţionerul Camerunului. România e în reconstrucţie de 10 ani. Când vine un antrenor trebuie să aibă rezultate.

Nu ştiu ce să cred despre obiectivele puse de domnul Sandu...văd că obiectiv e Euro 2016..mi se pare tragere de timp. Nu cred că fotbalul românesc e la pământ, aşa cum spunem noi. N-aş fi vrut ca Răzvan să-şi dea demisia...a creat un grup unit şi încă mai avem şanse de calificare", a spus Dorinel Munteanu la televiziunea sportro.

După demisia lui Răzvan Lucescu, Mircea Sandu i-a propus postul de selecţioner lui Gheorghe Hagi, cu obiectivul calificării la Euro 2016. În cazul în care "Regele" refuză oferta FRF, varianta de rezervă a lui Snadu este neamţul Wilfried Schäfe, fostul tehnician al Camerunului.

Playtech: IREAL! Averea strânsă de Nadia Comăneci după ce s-a mutat în SUA. Americanii sunt uimiți


Comentarii (4)
krystyan01
krystyan01  •  09 Iunie 2011, 21:41

nu uitati ca a lipsit sansa si in meciurile tur, si acum eram departe

nitoimihairomeo
nitoimihairomeo  •  07 Iunie 2011, 22:04

Pai si pentru baraj cred ca neamtul este mai potrivit decat orice roman. A venit momentul cand selectia trebuie sa o faca cineva numai si numai dupa aptitudini nu pe P.C.R. Sandu stie ca fara selectie pe bune la toate nivelurile nu se mai poate face nimic!

lcatalah1
lcatalah1  •  07 Iunie 2011, 12:59

dorinel are dreptate,nu avem timp pentru recostructie,avem destui jucatori buni sa batem si noi Albania si Berlarus si sa mergem la baraj.La baraj nu mai conteaza e cam ca la 11 metri ,ne trebuie si sansa

Vezi toate comentariile (4)
Comentează