FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

EXCLUSIV Dorinel Munteanu e convins: „Meritam un egal cu Germania. Batem Armenia și ne îndreptăm cu pași mari spre locul 2”

Dorinel Munteanu +44   FOTO
Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 10:48 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 11:25

Dorinel Munteanu (53 de ani), recordmanul de selecții la echipa națională a României, regretă că „tricolorii” nu au reușit să plece măcar cu un punct de la Hamburg. Reprezentativa României a pierdut la limită, 1-2 cu Germania, și se vede nevoită să învingă Armenia pentru a spera la locul 2 în grupa J.

  • România - Armenia se joacă în Ghencea, pe 11 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Pro TV.

Pesimist înainte de meciul cu Germania, declarând că „nu cred că putem produce o surpriză, este un meci dificil”, Dorinel Munteanu admite că prestația „tricolorilor” de la Hamburg i-a lăsat o impresie plăcută. Actualul antrenor de la SC Oțelul Galați laudă modul în care jucătorii pregătiți de Mirel Rădoi s-au apărat și au lovit pe contraatac.

Dorinel Munteanu, optimist după Germania - România 2-1: „Batem Armenia, ne îndreptăm cu pași mari spre locul 2”

„Am rămas cu o impresie plăcută. Ținând cont că am întâlnit un adversar puternic ne-am apărat foarte bine, am contraatacat foarte bine, am și marcat primii, am condus. Sigur, acum după meci consider că un rezultat de egalitate era mai bun și meritat. Sunt convins ca vom prinde locul 2 fiindcă lucrurile au început să funcționeze, jucătorii și antrenorul au înțeles că rezultatul este important”, a spus Dorinel Munteanu pentru GSP.ro.

El este încrezător că România o va învinge pe Armenia luni, în Ghencea: „Va fi un meci la fel de greu, care pe care, dar atmosfera din echipă este una foarte bună și sunt convins că vom câștiga. Nu va fi ușor, și pentru Armenia este un meci decisiv, dar cred că România este favorită, ca în tur, chiar dacă atunci am pierdut. După palmares, istorie, România este favorită și va câștiga. Eu cred că vom câștiga luni cu Armenia și ne îndreptăm cu pași mari spre locul 2”.

Totodată, fostul mijlocaș spune că Andrei Ivan nu ar trebui învinuit pentru golul 2, înscris de Thomas Muller, pe care atacantul Universității Craiova l-a pierdut din marcaj: „E o minge deviată. Sigur, se putea evita, dar e o minge ca la biliard. Se centrează, apoi deviază, iar Muller a simțit locul din spate și a marcat. Nu poți să îi impuți asta unui jucător, nu s-a marcat din fața lui, ci a fost o minge deviată”.

134 de meciuriare Dorinel Munteanu la echipa națională

Dorinel Munteanu e convins: „Meritam un egal cu Germania. Batem Armenia și ne îndreptăm cu pași mari spre locul 2”

Statisticile meciului, via sofascore.ro

Clasamentul grupei J: România are nevoie de victorie cu Armenia 

FOTO. Cele mai tari imagini de la Germania - România 2-1

+40 FOTO

VIDEO. Ce a declarat Răzvan Raț după Germania - România 2-1 

Mai multe știri despre Germania - România 2-1:

Calcule și scenarii în grupa României, după Islanda - Armenia și Liechtenstein - Macedonia de Nord

Note GSP de la 5 la 8 pentru „tricolorii” lui Rădoi, după eșecul amar cu Germania » Cei trei care au impresionat aseară

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
torque07
torque07  •  09 Octombrie 2021, 11:44

5 fundasi, 25% posesie. Meritam ce? Nici nu trebuie luat in calcul meciul asta. Am jucat cum am putut mai bine, am abordat tactica cea mai potrivita pt un adversar de calibrul Germaniei dar asta a fost. Stop. atat. nimic laude, nimic trebuia asa sau invers. 90% din "suporteri" ne dadeau batuti cu 4, 5 ,6-0 Am luat doar doua, mergem inainte, uitam si ne vedem de meciurile care le putem intradevar infrunta. Armenia, Islanda, Lichtenstein..

cristinel
cristinel  •  09 Octombrie 2021, 11:37

Meritam pe dracu =)))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează