FOTBAL  »  NATIONALA  »  LIGA NAȚIUNILOR

Ce îi reproșează Dorinel Munteanu lui Mirel Rădoi: „Trebuia să se adapteze!”

Dorinel Munteanu (52 de ani), liderul selecțiilor în naționala României, crede că Mirel Rădoi (39 de ani) a ales greșita strategia pentru meciurile din debutul mandatului. +47   FOTO
Dorinel Munteanu (52 de ani), liderul selecțiilor în naționala României, crede că Mirel Rădoi (39 de ani) a ales greșita strategia pentru meciurile din debutul mandatului.

Articol de GSP - Publicat joi, 15 octombrie 2020 16:37 / Actualizat joi, 15 octombrie 2020 16:54

Dorinel Munteanu (52 de ani), liderul selecțiilor în naționala României, crede că Mirel Rădoi (39 de ani) a ales greșit strategia pentru meciurile din debutul mandatului.

România a ratat calificarea la Euro 2020, învinsă de Islanda, scor 1-2, în semifinalele play-off-ului, apoi a pierdut și meciurile din Liga Națiunilor împotriva Norvegiei, scor 0-4, și Austriei, scor 0-1. Selecționerul Mirel Rădoi nu s-a abătut de la filosofia lui, a trimis în teren formule ofensive și a încercat să se ia la trântă cu adversarele. Ideea ofensivă de joc e criticată de Dorinel Munteanu. 

Dorinel Munteanu îi cere lui Rădoi să se adapteze

„Cred că am fost prea deschiși de la primul joc, am încercat să ne impunem, dar cu unele echipe, gen Islanda sau Norvegia, ne-am deschis prea mult. Le-am oferit un prilej de a ne surprinde mult mai des decât se așteptau ei. 

Ca să faci o echipă să joace ofensiv trebuie foarte mult exercițiu. Mirel nu a avut timpul necesar să facă acest sistem să funcționeze. Trebuia să se adapteze la cerințele momentului, la importanța jocului cu Islanda. Era vital să mergem la turneul final de anul viitor”, a declarat Dorinel Munteanu la „Liga Digi Sport”.

134 de selecțiiare Dorinel Munteanu în prima reprezentativă a României, record absolut

VIDEO. Mirel Rădoi: „În noiembrie ne punem la masă și vedem dacă putem continua sau nu”

Citește și alte știri despre echipa națională a României: 

VIDEO Ianis Hagi și Florinel Coman, la naționala de tineret pentru meciul cu Danemarca? Ce spune Mirel Rădoi

Daniel Pancu nu concepe ca Mirel Rădoi să plece de la națională: „Ar însemna o înfrângere a generației noastre, de antrenori tineri” + Se vede selecționer peste 15-20 de ani!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
schwartz69
schwartz69  •  15 Octombrie 2020, 17:41

Bine ca n-am batut Islanda, ca iar eram echipa mare ! Nu de alta, dar ne dadea Ungaria cu terenu-n cap si era mult mai dureros :) ! Asa macar stim cine suntem, nu ne mai putem minti si mai jos de atat nu cred ca se poate ! Cateodata e mai bine sa se aleaga praful de tot, ca sa poti avea un moment zero, de unde sa reincepi ceva !

calinescu_
calinescu_  •  15 Octombrie 2020, 17:22

Cred ca RADOI studiaza jocul pe playStation ...!!! E antrenor la nationala de aproape un an si nu a reusit sa-si cunoasca potentialul propriilor fotbalisti si sa studieze cel putin pe Islanda ...!!! Sa fim seriosi , islanda ne putea bate cu cel putin 5-1 , norvegia cu 11-1 iar austria cu 5-1 ....!!!! Radoi este profrsor fara bac si fara scoala ...!!!

223102608702428
Serge Sand  •  15 Octombrie 2020, 17:13

Să plece acasă să-și ia licența impostorul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează