FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FINLANDA

Dorinel Munteanu nu mai crede în Iordănescu: „Sincer, nu mai aștept nimic de la Edi, deciziile lui au dus la dezastru”

Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2022 19:15 / Actualizat sambata, 11 iunie 2022 19:47

Dorinel Munteanu (53 de ani), cel mai selecționat jucător din istoria naționalei României, a prefațat confruntarea cu Finlanda din Liga Națiunilor.

  • România joacă azi, de la ora 21:45, contra Finlandei, cel de-al treilea meci din actuala ediție a Nations League. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1.
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe PrimaTV)
Mult chin, dar victorie! Bancu o răpune pe Finlanda în Giulești și aduce României primele puncte în Nations League » Clasamentul ACUM
ROMÂNIA - FINLANDA 1-0
Mult chin, dar victorie! Bancu o răpune pe Finlanda în Giulești și aduce României primele puncte în Nations League » Clasamentul ACUM

Antrenorul Oțelului speră ca atitudinea jucătorilor să se schimbe la meciul din Giulești și „tricolorii” să obțină prima victorie din această grupă din Liga Națiunilor. De asemenea, acesta îl critică pe Edi Iordănescu pentru faptul că nu merge pe un nucleu de bază de jucători în alăcătuirea primului „11”, făcând multe schimbări de la meci la meci.

Dorinel Munteanu: „M-am gândit că Edi învaţă din greşelile celorlalţi antrenori”

„Sincer, nu mai aştept nimic de la Edi Iordănescu, doar de la jucători. Ei au arătat ceva la ultimul joc (n.r. - cu Bosnia, 0-1), iar în faţa suporterilor noştri mă aştept să facă un meci bun. Nu mă sperie Finlanda, mă gândesc la echipa noastră, e la noi problema. Niciodată Finlanda nu s-a comparat cu noi. 

Important e cum a capacitat Edi jucătorii, e important cum arată naţionala în seara asta. Cred că va juca un clasic 4-3-3, ce ştie Edi cel mai bine, ce a jucat şi la CFR. Nu cred că va juca din nou cu trei fundaşi. Naţionala noastră e la fel de ezitantă, n-am văzut nimic stabil. 

Multe schimbări, altă formaţie, n-am înţeles nimic, dar poate înţelegem ceva din seara asta. M-am gândit că învaţă din greşelile celorlalţi antrenori, că formează un schelet, dar văd că discursul lui Edi se schimbă de la joc la joc. Dacă facem selecţie de la joc la joc, nu mai facem un grup unit, aşa nu se poate”, a declarat Dorinel Munteanu potrivit orangesport.ro.

Dorinel Munteanu: „Ne trebuie stabilitate la echipa națională”

Dorinel îl sfătuiește în continuare pe Edi Iordănescu să formeze un schelet de 10-15 jucători pe care să se bazeze, altfel nu va avea niciodată rezultate.

„Niciodată România nu are faţă de ultimul loc în grupa asta, nu suntem sub Armenia, Islanda, Macedonia, Muntenegru. La noi e calitate, câţiva jucători din naţională joacă în străinătate. La alte echipe, sunt câţiva jucători în străinătate, Armenia, Macedonia, Muntenegru. 

E o problemă din interior. Ne trebuie stabilitate la naţională, un schelet fotbalistic, pe care ne putem baza, 10-15 jucători care să fie în lot la fiecare acţiune. Promovări, veniri, nu mai revin la naţională... Nu e niciun rezultat bun. 

Doar în mandatul lui Edi, aceste schimbări au dus la dezastrul naţionalei. Jucând din trei în trei zile nu e un argument. Niciodată nu o să avem rezultate schimbând jucători pe bandă rulantă”, a mai precizat antrenorul Oțelului.

VIDEO Edward Iordănescu, înainte de duelul cu Finlanda: „Sunt pregătit pentru orice scenariu! Avem nevoie de un rezultat pozitiv”

Citește și: 

Interviu cu ambasadoarea Finlandei în România: „Am dublat investițiile pentru sport, iar rezultatele se văd” » Ce a surprins-o pe șoselele spre munte: „Am apreciat mai mult destinațiile decât drumul”
ROMÂNIA - FINLANDA
Interviu cu ambasadoarea Finlandei în România: „Am dublat investițiile pentru sport, iar rezultatele se văd” » Ce a surprins-o pe șoselele spre munte: „Am apreciat mai mult destinațiile decât drumul”
Declarație fără menajamente: „FRF ar trebui să-i plătească salariu lui Anghel Iordănescu, nu lui Edi”
ROMÂNIA
Declarație fără menajamente: „FRF ar trebui să-i plătească salariu lui Anghel Iordănescu, nu lui Edi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  11 Iunie 2022, 19:56

Afara cu fiul. Afara cu nepotismele. Hai Finlanda!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează