FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

ROMÂNIA - GRECIA 0-1. Verdictul lui Dorinel Munteanu: „Haos! Nu-și respectă pozițiile”

Staff-ul tehnic al primei reprezentative a României // foto: Raed Krishan - GSP +34   FOTO
Staff-ul tehnic al primei reprezentative a României // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 11:21 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 11:36

Dorinel Munteanu (53 de ani), cel mai selecționat fotbalist din istoria echipei naționale a României, cu 134 de meciuri, a analizat prestația „tricoloră” din meciul amical cu Grecia, câștigat de eleni la limită, 1-0.

Deși a remarcat „calitate ofensivă” în tabăra României, Dorinel spune că jucătorilor din atac le-a lipsit organizarea. Actual antrenor la Oțelul Galați, Munteanu speră ca această problemă să fie remediată de noul selecționer, Edi Iordănescu, în cel mai scurt timp.

ISRAEL - ROMÂNIA. 4 „tricolori” pozitivi cu COVID: 3 dintre ei au jucat cu Grecia » Două convocări de urgență + FRF: „Situație fără precedent”
ISRAEL - ROMÂNIA
ISRAEL - ROMÂNIA. 4 „tricolori” pozitivi cu COVID: 3 dintre ei au jucat cu Grecia » Două convocări de urgență + FRF: „Situație fără precedent”

Dorinel Munteanu, după România - Grecia: „Haos, jucătorii ofensivi nu-și respectă pozițiile”

„Am pus presiune pe adversar în repriza a doua, dar haotic. Nu am avut organizare, ceea ce nu-i poți cere lui Edi de la primul meci. Am văzut o echipă cu foarte multă calitate pe faza ofensivă, dar neorganizată.

Totul este haotic, jucătorii ofensivi nu-și respectă pozițiile. Calitatea unui jucător este și mai mare când este pusă în practică pe postul său. Nu aș vorbi de indisciplină tactică, a fost primul meci al lui Edi și sper să remedieze asta.

De exemplu, la Real Madrid, Benzema, Vinicius și extrema dreaptă își pun în practică calitățile pe pozițiile lor. Toată lumea a vrut să atace, nu știu... am pus presiune pe adversar, dar dacă totul s-ar face organizat, am avea o calitate mult mai mare pe faza ofensivă”, a spus Dorinel la emisiunea „DigiSport Matinal”. 

Dorinel Munteanu: „Octavian Popescu a fost o surpriză plăcută”

„Au fost lucruri bune, am avut ocazii. Mie mi-a dat speranțe jocul, am avut 6-7 jucători foarte implicați și buni pe faza ofensivă, care pot face diferența. Dar organizarea echipei lasă de dorit”, a adăugat fostul mijlocaș, care l-a remarcat pe Octavian Popescu: „A fost o surpriză plăcută pentru mine, a intrat cu foarte mare dezinvoltură”. 

1 șut pe poartăa avut România în amicalul cu Grecia

Pe Bordeianu nu îl văd închizător, are alte calități. 

Trebuie ca fiecare jucător să înțeleagă că pe poziția lui trebuie să aducă plusul.

- Dorinel Munteanu 

VIDEO » Edi Iordănescu, după ce jucătorii au fost fluierați: „Așa au simțit, așa s-au exprimat! Trebuie să-i aducem înapoi pe fani”

Mai multe știri despre România - Grecia: 

Scene violente filmate în stadionul Steaua, după meciul României » Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene

Cornel Dinu îi reproșează lui Edi Iordănescu, după România - Grecia: „De ce a selecționat aceste «trotinete»?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează