FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

BREAKING NEWS ISRAEL - ROMÂNIA. 4 „tricolori” pozitivi cu COVID: 3 dintre ei au jucat cu Grecia » Două convocări de urgență + FRF: „Situație fără precedent”

Echipa României contra Greciei // foto: Raed Krishan - GSP
Echipa României contra Greciei // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 10:04 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 10:34

Patru jucători din lotul primei reprezentative a României au fost depistați pozitiv la testările COVID și au părăsit cantonamentul naționalei, înaintea amicalului cu Israel, programat marți. Claudiu Petrila (CFR Cluj) și Darius Olaru (FCSB) au fost convocați de urgență.

FRf.ro a anunțat în această dimineață, cu 3 zile înaintea meciului amical cu Israel, de la Netanya, că 4 „tricolori” și un membru al staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv cu COVID-19 și au intrat în izolare.

Cornel Dinu îi reproșează lui Edi Iordănescu, după România - Grecia: „De ce a selecționat aceste «trotinete»?”
ROMÂNIA - GRECIA 0-1
Cornel Dinu îi reproșează lui Edi Iordănescu, după România - Grecia: „De ce a selecționat aceste «trotinete»?”

Patru „tricolori”, depistați pozitiv cu COVID-19: trei au jucat în România - Grecia

Este vorba despre mijlocașii Răzvan Marin, Alexandru Mitriță, Deian Sorescu și Florin Tănase, plus „secundul” Florin Constantinovici.

Trei dintre cei 4 jucători, cu excepția lui Deian Sorescu, care a rămas pe banca de rezerve, au jucat aseară, în 0-1 cu Grecia.

Răzvan Marin a fost integralist, iar Alexandru Mitriță, titular și înlocuit în minutul 62, când Florin Tănase și-a făcut apariția pe teren. Toți cei 3 au primit nota 5 în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestațiile lor.

Deian Sorescu intrase în cantonamentul naționalei abia vineri dimineața, fiind convocat de urgență din cauza problemelor de efectiv.

FRF caracterizează situația drept „una fără precedent în istoria recentă”

Exceptând cazurile de coronavirus, „mai mulți jucători acuză în continuare simptome de viroză respiratorie sau gripă și nu se pot pregăti normal”, transmite Federația, care caracterizează situația, în informarea oficială, drept una „fără precedent cel puțin în istoria recentă a tricolorilor”, cu cazuri de COVID-19, gripă și viroză înregistrate simultan.

Problemele medicale din lot au provocat convocarea de urgență a doi fotbaliști: Darius Olaru, mijlocaș central de la FCSB, și Claudiu Petrila, mijlocaș stânga, care a fost „promovat” de la U21. Absența lui Olaru de la lot fusese dezbătută intens în ultimele zile.

Mai multe știri despre România - Grecia: 

Edi Iordănescu îi avertizează pe „tricolori”: „Acum le-am întins o mână, dar nu voi mai permite acest lux!”

Edi Iordănescu, după reacția fanilor din Ghencea: „Dacă huiduim un debutant, e greu. Nu mă așteptam la asta”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
jocuri
jocuri  •  27 Martie 2022, 00:12

poza parca e un fake.......

7even
7even  •  26 Martie 2022, 16:07
Postat de jurnalistul_iosif_din_vs pe 26 Martie 2022, 10:55

Bah cand va aud ca au construit stadion din banii publici !! Si nu este bine bah prostule ? Era mai bine daca furau astia " banii publici " ?? Vezi prostule ca oricum se platesc taxe ca sa joace pe acel stadion !! Daca va facea si voua un stadion mai comentai ???

"daca va faceau si voua" ?Cui ma (b) ***?Eu am scris despre echipa nationala si despre problemele de sãnãtate pe care le au jucatorii "***".Asta e subiectul articolului.Ce are una cu alta bã IQ 33?Esti de noaptea mintii....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tinn_2
tinn_2  •  26 Martie 2022, 13:18
Postat de Charii Cosy pe 26 Martie 2022, 12:03

L-au chemat de urgenta pe sorescu sa stea pe banca si sa ia covid...cand era in gorma buna la cracowia...ba ce oameni fara creier fcsbisti

L-au chemat degeaba, coafezule

Vezi toate comentariile (37)
Comentează