FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRACIA 0-1

Edi Iordănescu, despre reacția ultrașilor din Ghencea la adresa fotbalistului lui Gigi Becali: „Nu mă așteptam”

Edi Iordănescu, după reacția fanilor din Ghencea: „Dacă huiduim un debutant, e greu. Nu mă așteptam la asta”
Edi Iordănescu, după reacția fanilor din Ghencea: „Dacă huiduim un debutant, e greu. Nu mă așteptam la asta”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 09:29 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 11:57

Edi Iordănescu a debutat vineri seară cu o înfrângere pe banca naționalei României, 0-1 cu Grecia, pe stadionul Steaua. Selecționerul a reacționat, după ce Tavi Popescu (19 ani), debutant în echipa României, a fost huiduit de anumiți suporteri în momentul intrării sale pe teren, în minutul 62.

La conferința de presă ce a urmat meciului amical dintre România și Grecia, Edi Iordănescu a vorbit și despre atitudinea fanilor și i-a condamnat pe cei care l-au huiduit pe Popescu, jucătorul celor de la FCSB.

Cornel Dinu îi reproșează lui Edi Iordănescu, după România - Grecia: „De ce a selecționat aceste «trotinete»?”
ROMÂNIA - GRECIA 0-1
Cornel Dinu îi reproșează lui Edi Iordănescu, după România - Grecia: „De ce a selecționat aceste «trotinete»?”

Edi Iordănescu: „Dacă huiduim un debutant, e greu”

„Credeți că ostilitatea din seara asta a fost un impuls de moment? Sunt lucruri adunate în timp. A fost o necalificare din nou, trebuie să ne confruntăm cu asta. Jucătorii trebuie să arate caracter, personalitate. Trebuie să ne ridicăm, să stăm în picioare, să aducem publicul înapoi, este datoria noastră.

Am văzut că a fost și un război al fanilor cu anumiți jucători. Sunt lucruri pe care nu le pot controla. Credeți că e normal? Era totuși un debutant, Tavi Popescu. Am spus că va fi infinit mai greu dacă nu avem suportul și răbdarea publicului. Trebuie să încurajăm jucătorii tineri. Dacă huiduim un debutant, un jucător care a arătat foarte mult potențial, e greu. Nu mă așteptam la o asemenea reacție”, a spus Edi Iordănescu la conferința de presă.

George Ogăraru: „E prea devreme să-l criticăm pe Edi, după primul meci”

George Ogăraru, managerul echipei CSA Steaua, nu a fost de acord cu reacția fanilor de pe Ghencea, care l-au huiduit și pe Edi Iordănescu: „Cred că e prematur să facem lucrul acesta, dar n-a fost un meci bun. Oamenii au venit cu entuziasm, în număr foarte mare. 

Aproape au umplut stadionul Steaua și așteptau o victorie, un meci spectaculos. Pe final, a crescut entuziasmul în tribune. Trebuie să avem răbdare, e primul meci al noului selecționer, trebuie să-i dăm credit. Sunt sigur că naționala o să arate mai bine. E prea devreme să-l judecăm pe Edi, după primul meci” .

Citește și:

Edi Iordănescu îi avertizează pe „tricolori”: „Acum le-am întins o mână, dar nu voi mai permite acest lux!”

„Tricolorul” dezamăgit că România n-a luat 3 puncte din amical: „Asta este, mergem înainte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
ripensistu
ripensistu  •  26 Martie 2022, 22:40

Oricine are tupeul sa spuna ceva de bine de gloaba Tava Popescu inseamna ca nu il duce capul, nu exista argumente impotriva.

tivireli
tivireli  •  26 Martie 2022, 13:10

Nu sunt deacord sa generalizam la nivel de natiune, caracterul unor indivizi lipsiti de educatie. Necivilizati. Sa nu mai joace in Ghencea. Sunt stadioane foarte bune acum in tara.

zica
zica  •  26 Martie 2022, 13:04

Cei care.il contestati pe Popescu aveti o ura bolnavă deci nimic nu mai e de adaugat asta-i romanul vai mama.lul!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează