FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-1

„Tricolorul” dezamăgit că România n-a luat 3 puncte din amical: „Asta este, mergem înainte”

Adrian Rus, al doilea de la dreapta la stânga, în România - Grecia // foto: Imago Images +34   FOTO
Adrian Rus, al doilea de la dreapta la stânga, în România - Grecia // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 07:10 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 08:55

Adrian Rus (26 de ani), titular în România - Grecia 0-1, a făcut o gafă amuzantă „la cald” și a spus că și-a dorit ca „tricolorii” să obțină cele trei puncte din meciul de verificare. 

Solid pe teren, cu o prestație apreciată de Dumitru Dragomir și recompensată ca atare în caseta tehnică din Gazeta Sporturilor, Adi Rus s-a prezentat la flash-interviu după duelul din Ghencea.

În fața microfonului, stoperul de la MOL Fehervar a fost mai predispus greșelilor. El a început prin a-și exprima dezamăgirea față de ratarea celor 3 puncte, deși meciul a fost unul amical. Următoarele meciuri ale naționalei care vor avea puncte puse în joc sunt cele din Liga Națiunilor, din luna iunie.

Ce nu s-a văzut la TV » Naționala, HUIDUITĂ pe Ghencea! Edi Iordănescu: „Nu e normal, nu mă așteptam”
România - Grecia 0-1
Ce nu s-a văzut la TV » Naționala, HUIDUITĂ pe Ghencea! Edi Iordănescu: „Nu e normal, nu mă așteptam”

Adrian Rus, după amicalul România - Grecia: „Ne doream cele trei puncte”

„Ne doream să începem cu dreptul, cu trei puncte. Până la urmă, ăsta este rezultatul și mergem înainte. În a doua repriză eu zic că am mai avut mai multe ocazii, în prima parcă am fost timorați, parcă ne-a fost teamă să jucăm.

A doua repriză a fost bună, am făcut un joc bun și ne dă speranțe. Trebuie să ridic capul și să continui. Cu Israel, dacă mai am o șansă, trebuie să o dau în poartă.

Îi mulțumesc selecționerului pentru că are încredere în mine. Din prima săptămână m-a sunat, a discutat cu mine. Îmi pare bine că are încredere în mine și sper să îi ofer și eu încredere în apărare”, a spus Rus, potrivit sport.ro

Adrian Rus, după România - Grecia: „Sper să continuăm ce am realizat în repriza a doua”

Întrebat ce schimbări a adus Edi Iordănescu, noul selecționer al primei reprezentative, Rus a declarat: 

„E greu de spus ce poate schimba selecționerul în 2-3 zile, dar este bine, e un început de drum și sper să avem rezultate în continuare. Sper să îl ajutăm pe Edi Iordănescu să îl depășească pe tatăl său.

Nu mă gândeam să îmi fie antrenor, dar aveam un vis să fiu la echipa națională, de acolo, de departe, de la Satu Mare. Mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat să ajung aici.

Sper să continuăm cu ceea ce am realizat în repriza a doua, când am fost mai agresivi, mai curajoși, mai combinativi. La asta să ne așteptăm”.

VIDEO » Edi Iordănescu: „Grecia a bătut Suedia, a luat puncte cu Spania! Are 18 jucători în cupele europene”

Mai multe știri despre România - Grecia: 

„România - Grecia, un scrâșnet de dinți” » Ioanițoaia, Țepelin și Geambașu: „Ce reconstruim noi cu ăștia 3 retrași?!”

Un nume greu din istoria naționalei, răbufnire în cazul Tavi Popescu: „Domnilor, îi dăm o impresie falsă!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
1049998808413764
Nicolae Tudosie  •  26 Martie 2022, 21:02

Poza spune tot. Te uiti la ei si ce asteptari sa ai. Sapunaru si Tamas sunt niste intelectuali fini in comparatie. Tavi Popescu, Florinel Coman, Morutan, din aceeasi tragi-comedie.

lupu68
lupu68  •  26 Martie 2022, 16:10

De ce numai trei puncte? Daca bateam in acest AMICAL, poate luam patru puncte. Iar cu bonusul acordat de Lucescu din tribuna poate luam chiar cinci! ???? Depinde de cum s-au inteles cei doi antrenori.

108779877311497
George Ionescu  •  26 Martie 2022, 15:53

...omul are simtul umorului ...a facut o gluma sa vada cine se prinde ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează