FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-1

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV » Naționala, HUIDUITĂ pe Ghencea! Edi Iordănescu: „Nu e normal, nu mă așteptam”

Atmosfera de la România - Grecia 0-1, debutul lui Edi Iordănescu la prima reprezentativă, a fost mai degrabă una ostilă. „Capul răutăților”, cei de la Sud Steaua. +34   FOTO
Atmosfera de la România - Grecia 0-1, debutul lui Edi Iordănescu la prima reprezentativă, a fost mai degrabă una ostilă. „Capul răutăților”, cei de la Sud Steaua.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 23:59 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 00:24

Atmosfera de la România - Grecia 0-1, debutul lui Edi Iordănescu la prima reprezentativă, a fost mai degrabă una ostilă. „Capul răutăților”, cei de la Sud Steaua.

20.000 de oameni au fost prezenți pe Ghencea, unde și-au făcut apariția și cei de la Sud Steaua, susținătorii CSA care au huiduit pe tot parcursul întâlnirii atât prestația naționalei, cât și conducerea FRF. 

Încă de la începutul partidei, fanii Stelei au început o luptă împotriva lui Burleanu, considerat vinovat de faptul că Steaua nu are drept de promovare în Liga 1. 

Mario Camora și Tavi Popescu, fluierați de fani la România - Grecia

Au fost luați în colimator inclusiv jucătorii: 

  • Grupul „Honor et Patria” și-a continuat manifestările anti-Camora. Ei nu sunt de acord cu naturalizarea fotbaliștilor: „Am întrebat 99 de români și pe Camora. Internaționala României?”. Nici grupul „Uniți sub Tricolor” nu l-a menajat pe căpitanul CFR-ului: „Singura-i menire firească, O națională neaoșă românească!”.
  • Tavi Popescu, introdus pe teren în repriza secundă, a primit și el porția lui de apostrofări, venite din tabăra Sud Steaua, rivalii celor de la FCSB.

Chiar și lui Edi Iordănescu i s-a cerut demisia!

E clar că oamenii nu au răbdare. Cu siguranţă a fost un caz izolat, au mai fost astfel de oameni care au apostrofat. Important e că echipa naţională are nevoie de sprijin, băieţii îşi doresc să progreseze
Ciprian Marica, fost internațional

Iordănescu: „Nu voiam o astfel de atmosferă la debut”

Întrebat la final dacă ar fi preferat un stadion gol, așa cum se întâmpla în perioada cruntă a pandemiei, Iordănescu Jr. a recunoscut că a fost deranjat de unele scandări din tribune: 

„E clar că publicul are pretenții. Le-am spus jucătorilor că fanii, când echipă a performat, a venit rapid lângă națională, așa cum s-a întâmplat la Euro 2016, la Europeanul de tineret din Italia. 

Din păcate, naționala nu a mai livrat rezultate și există o stare de spirit specifică. Nu mi-aș fi dorit să fie la debut o astfel de atmosferă, astfel de momente ostile. Rămâne dorința noastră ca în viitor să putem avea alte rezultate și să ne apropiem publicul mult mai tare”.

Iordănescu: „Vi se pare normal că a fost fluierat Tavi Popescu?”

La conferința de presă de la finalul întâlnirii, Iordănescu a fost întrebat și dacă ia în calcul ca naționala să nu mai dispute următoarele două meciuri de pe teren propriu tot pe stadionul „Steaua”, așa cum sunt programate.

Edi n-a confirmat acest scenariu, dar a ținut să taxeze atitudinea anumitor suporteri:

 „Credeți că ostilitatea a fost un impuls de moment? Sunt lucruri adunate în timp. A fost o necalificare la Mondial, cu asta trebuie să ne confruntăm. Jucătorii trebuie să arate caracter, trebuie să ne ridicăm și să aducem publicul înapoi. Nu putem să condamnăm publicul. Așa au simțit, așa s-au exprimat. Gloria nu ți-o dă nimeni cadou. Trebuie să muncești pentru a o câștiga. 

A fost un război al fanilor și cu anumiți jucători, sunt lucruri pe care nu le pot controla. Credeți că e normal să fluieri un debutant, pe Tavi Popescu? Va fi infinit mai greu dacă nu avem suportul și răbdarea publicului. Trebuie să încurajăm jucătorii tineri. Dacă huiduim un debutant, e greu. Nu mă așteptam la aceste reacții”.

Ogăraru, după România - Grecia: „N-a fost un meci bun”

FOTO / Cele mai tari imagini din România - Grecia:

+30 FOTO

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

EXCLUSIV Dragomir a remarcat doar 3 fotbaliști în România - Grecia: „Au personalitate, câștiguri pentru națională! În rest, fiii ploii”

NOTE GSP 4 repetenți în România - Grecia, în frunte cu Edi Iordănescu!

Edi Iordănescu se teme pentru ce urmează: „Din ce informații am, situația se agravează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (99)
ripensistu
ripensistu  •  26 Martie 2022, 22:43

Oricine are tupeul sa spune ceva bun despre *** Popescu inseamna ca nu il duce capul, nu exista argumente impotriva.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

therealreddog33
therealreddog33  •  26 Martie 2022, 11:31

Ce inculți...au impresia ca trăiesc în caverne, ii interesează mai mult ca e naturalizat Camora decât cum joaca. Cine ii numește pe ăștia suporteri??? Sunt niște brute fără creier, sau cu creierul abrutizat de alcool și *** - toate "***" d***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tororosso
tororosso  •  26 Martie 2022, 11:19

Susținătorii CSA care au huiduit pe tot parcursul întâlnirii atât prestația naționalei, cât și conducerea FRF... DA !dar au avut motive bine întemeiate . Iedul lui tata Puiu a crezut că vor aduce osanale și va cânta fanfara la felul cum au jucat acești împiedicați . Stai stâlp 70 de minute și să nu faci schimbări când vezi un Camora care gâfâie precum locomotiva cu aburi a CFR-ului, cu un Chiricheș care provoca suspans prin nenumăratele gafe , un Pușcaș fără gloanțe ? penibil . Israelul ne va da cu Talmudul după ceafă dacă vom juca la fel .

Vezi toate comentariile (99)
Comentează