FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

FOTO Un „tricolor”, contestat de fani în Ghencea: „Am întrebat 99 de români...”

Grupul „Uniți Sub Tricolor”, format din ultrașii care încurajează organizat echipa națională a României, și-a continuat politica anti-Mario Camora și la meciul amical cu Grecia, din Ghencea. +34   FOTO
Grupul „Uniți Sub Tricolor”, format din ultrașii care încurajează organizat echipa națională a României, și-a continuat politica anti-Mario Camora și la meciul amical cu Grecia, din Ghencea.

Articol de - Publicat vineri, 25 martie 2022 21:28 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 22:33

Grupul „Honor et Patria”, format din ultrașii care încurajează organizat echipa națională a României, și-a continuat politica anti-Mario Camora și la meciul amical cu Grecia, din Ghencea. 

Fanii naționalei din grupul „Honor et Patria” nu sunt de acord cu naturalizarea fotbaliștilor în prima reprezentativă a României. Mario Camora (35 de ani), fundașul stânga al campioanei CFR Cluj, a fost deschizătorul de drumuri. 

Ultrașii Stelei au venit la România - Grecia cu un mesaj clar pentru FRF
România - Grecia
Ultrașii Stelei au venit la România - Grecia cu un mesaj clar pentru FRF

Mario Camora, contestat de fani la România - Grecia

Edi Iordănescu, aflat la primul meci pe banca naționalei, l-a trimis pe Camora din primul minut al meciului amical cu Grecia. În tribune, fanii au avut un mesaj prin care îl contestau: „Am întrebat 99 de români și pe Camora. Internaționala României?”. 

Un „tricolor”, contestat de fani în Ghencea: „Am întrebat 99 de români...”
FOTO: Raed Krishan (GSP.ro)

Nici grupul “Uniți sub Tricolor” nu l-a menajat pe Camora. Portughezul a fost luat la țintă si de celălalt grup naționalist care încurajează naționala: "Singura-i menire firească, O națională neaoșă românească!", a fost mesajul afișat de UST. 

Un „tricolor”, contestat de fani în Ghencea: „Am întrebat 99 de români...”

Camora a debutat în prima reprezentativă în august 2020, în meciul de baraj pentru calificarea la Euro 2020, împotriva Islandei. A bifat între timp, cu cea de astăzi, 7 apariții.

Echipele de start din România - Grecia

România: Fl. Niță - Rațiu, Chiricheș, A. Rus, Camora - R. Marin, Bordeianu, - Mitriță, Cicâldău, Al. Maxim - G. Pușcaș
Rezerve: Aioani, Moldovan - Toșca, Drăgușin, Nedelcearu, Sorescu, A. Ivan, Mihăilă, M. Marin, Burcă, Fl. Tănase, Oct. Popescu 
Selecționer: Edward Iordănescu 

Grecia: Vlachodimos - Rota, Mavropanos, Hatzidiakos, Tsimikas - Mantalos, Siopis, Bouchalakis - Limnios, Glakoumakis, Pelkas 
Rezerve: Paschalakis, Athanasiadis – Lyratzis, Tzavellas, Kiriakopoulos, Goutas, Alexandropoulos, Koulouris, Bakasetas, Chatzigiovanis, Pavlidis, Douvikas
Selecționer: Gustavo Poyet

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Cei 4 fotbaliști care nu trebuie să lipsească din echipa lui Edi Iordănescu în opinia lui Ioan Andone: „De când joacă la naţională au fost constanţi”

EXCLUSIV // VIDEO Laszlo Balint a făcut o comparație între România și Macedonia de Nord: „Ăsta e cuvântul care face diferența”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
belane
belane  •  27 Martie 2022, 12:41
Postat de Lau Truta pe 26 Martie 2022, 15:41

mari nationalisti si numele lor "honor et patria" e in franceza...

Numele e unul latin nu francez si este oficial mottoul si unor institutii ale ministerului de aparare inca de pe vremea lui "Pazvante Chioru", cred ca de la infiintarea Romaniei cu Unirea Principatelor. Camora n-are fata de nationala orice s-ar zice dar nu pentru motivele astea puerile. Problema este ca noi nu prea avem fundasi stanga, de picior stang in mizeria asta de campionat, pana si la nationala de tineret improvizam uneori, acum de curand a inceput sa joace Andres Dumitrescu de la Sepsi vad dar si el ba prinde ba nu prinde echipa

1063483260352953
Lau Truta  •  26 Martie 2022, 15:41

mari nationalisti si numele lor "honor et patria" e in franceza...

tataika
tataika  •  26 Martie 2022, 11:24

Grupurile AUR în acțiune...

Vezi toate comentariile (15)
Comentează