FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA

EXCLUSIV Dragomir a remarcat doar 3 fotbaliști în România - Grecia: „Au personalitate, câștiguri pentru națională! În rest, fiii ploii”

România - Grecia 0-1 . Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit la GSP Live și a comentat debutul selecționerului Edi Iordănescu. +34   FOTO
România - Grecia 0-1 . Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit la GSP Live și a comentat debutul selecționerului Edi Iordănescu.

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 22:26 / Actualizat vineri, 25 martie 2022 23:14

România - Grecia 0-1 . Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit la GSP Live și a comentat debutul selecționerului Edi Iordănescu. 

Dragomir spune că cel puțin 4 fotbaliști ar trebui să nu mai fie convocați la națională. A remarcat tupeul cu care au evoluat-o Octavian Popescu, Adrian Rusu și Florin Tănase. 

Un „tricolor”, contestat de fani în Ghencea: „Am întrebat 99 de români...”
România - Grecia
Un „tricolor”, contestat de fani în Ghencea: „Am întrebat 99 de români...”

Dumitru Dragomir, după România - Grecia 0-1

„Am jucat ca niciodată, am pierdut ca întotdeauna. Până nu găsim jucători cu moral de competiție înaltă, un mijlocaș în fața apărării... Nici Marin, nici Bordeianu nu pot juca acolo. Nu au fizic, dar nici știința jocului de a juca în fața apărătorilor. 

Sunt 4 pe care nu i-aș mai chema la națională, dar nu dau nume. Își dă seama și Edi. Dacă au doar două viteze, nu pot fi fotbaliști de acest nivel. 

Am avut dreptate față de Octavian Popescu. Nu a rupt gura târgului, dar a intrat cu personalitate. El și Rus mi-au plăcut în mod deosebit, sunt câștiguri pentru națională. Și de Tănase mi-a plăcut. Partea stângă să i-o lase lui Popescu, iar dreapta lui Mihăilă. Pe Tănase lasă-l, frate, să joace un meci întreg. Trebuie să încerce asta, dacă vor să aibă vreodată un rezultat pozitiv. Altfel suntem copiii ploii! 

Nu are Edi nicio vină, săracul. Aici, fiecare vrea să joace pentru el. E munca dracului. Aș face un cantonament în vară, cu 4-5 meciuri amicale, să învețe jocul și ei. Era o distanță de 60 de metri între compartimente. Uitați-vă și voi la Guardiola, la Liverpool, cum strâng echipele”, s spus Dragomir, al GSP Live. 

VIDEO / Ediție specială GSP Live, după România - Grecia

FOTO / Cele mai tari imagini din România - Grecia:

+30 FOTO

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Pe cine a luat Marica în vizor: „Uitați-vă la el! Joacă la nivel înalt, dar arată ca acum 4 ani!” + „Avem o problemă mare”

Frustrarea lui Vlad Chiricheș: „Aseară nu am avut somn!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
jurnalistul_iosif_din_vs
jurnalistul_iosif_din_vs  •  26 Martie 2022, 10:23

Nea Mitoca vezi ca te suna Gogoașă pe whatsapp !!

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  26 Martie 2022, 10:16

Tanase?????????

emil1986
emil1986  •  26 Martie 2022, 09:28
Postat de wisebit pe 26 Martie 2022, 08:16

Asta visează (vede) numai talentele de la FCSB. Zici ca e pe statul de plata al lui Gigi ca sa-i umfle marfa. Bre' nea Mitica, mataluta n-ai auzit ca fotbalistii mari confirma in meciurile mari? In ce meci mare a confirmat vreodata domnul Oct. Popescu? Mai las-o draq de treaba ca macane. De-aia nici nu poate progresa copilul caci ii dati voi apa la moara

Pai ce meciuri mari putea juca cand abia a împlinit 19 ani? NU mai abera!!!! In campionat a jucat f. bine, a marcat si a dat pase de gol mai multe comparativ cu jucatori cu state vechi on campionat. Esti frustrat ca oricare alt antistelist. O. Popescu este de departe cel mai talentat si de viitor jucator roman de fotbal. Toţi specialistii spun asta, numai un bagator de seama ca tine neaga evidenta. Te faci de ras.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează