FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 0-1

Frustrarea lui Vlad Chiricheș: „Aseară nu am avut somn!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 martie 2022 22:30 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 00:16

Căpitanul Vlad Chiricheș a declarat după România - Grecia 0-1 că „nu a avut somn” după ce s-a întâmplat seara trecută, când Macedonia de Nord, echipa care a lăsat-o acasă pe România în preliminarii, a eliminat-o pe Italia (1-0) din cursa pentru Campionatul Mondial.

„Aseară, n-am avut somn gândindu-mă că am fi putut fi noi în locul Macedoniei. Ne-a lipsit puțină șansă. O echipă inferioară nouă e mai aproape de Mondial, asta e senzația mea”, a declarat Chiricheș la ProX.

Dragomir a remarcat doar 3 fotbaliști în România - Grecia: „Au personalitate, câștiguri pentru națională! În rest, fiii ploii”
România - Grecia
Dragomir a remarcat doar 3 fotbaliști în România - Grecia: „Au personalitate, câștiguri pentru națională! În rest, fiii ploii”

Vlad Chiricheș, despre...

  • noul selecționer Edi Iordănescu: „E un nou început, idei noi, jucători noi. Sperăm să vină și victoriile în următoarele jocuri. Cred că suntem jucători cu experiență la națională, mister vrea să creeze un ax puternic, cu jucători cu experiență, sperăm să ne iasă și să vină și victoriile”
  • Ghencea: „M-am simțit foarte bine pe Ghencea, îmi place când ajung aici. Spiritul s-a păstrat, chiar dacă e un stadion nou. Mă bucur de fiecare dată să vin în zona asta”
  • următorul amical, cu Israel: „E un meci important, sper să venim cu lucruri mai bune de acolo, să jucăm mai bine și să câștigăm”

FOTO / Cele mai tari imagini din România - Grecia:

+30 FOTO

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

Un „tricolor”, contestat de fani în Ghencea: „Am întrebat 99 de români...”
România - Grecia
Un „tricolor”, contestat de fani în Ghencea: „Am întrebat 99 de români...”
Ultrașii Stelei au venit la România - Grecia cu un mesaj clar pentru FRF
România - Grecia
Ultrașii Stelei au venit la România - Grecia cu un mesaj clar pentru FRF

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
laur_gr
laur_gr  •  26 Martie 2022, 12:06

Macedonia e inferioara ca tehnica. Dar Romania nu se compara cu Macedonia ca dăruire, joc colectiv, felul in care se sprijină unul pe altul, efort fizic.

2788885894623657
Cristi-Robert Vişan  •  26 Martie 2022, 04:23

Pai daca ai senzații,e bine.Tot așa ai senzația că ești fotbalist.Cu ani in urma,mai mișcai ceva.Acum însă...Tamaș sau Săpunaru,la anii lor,sunt 10 clase peste tine,amărăciunea pamântului!Ești cel mai slab capitan al naționalei din toate timpurile.

gago747
gago747  •  26 Martie 2022, 00:11

Chiricheş joacă pe postul de *** 1, Camora pe cel de *** 2. Asta în apărare, că restul echipei ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează