FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

EXCLUSIV // VIDEO „Vreau la echipa națională!” » Un fost lider al primei reprezentative face anunțul momentului: „Orice antrenor minte când spune că nu e interesat”

Dorinel Munteanu (55 de ani), tehnicianul celor de la Oțelul Galați a jucat pentru echipa națională de 134 de ori și a marcat 16 goluri. Foto: Imago +10   FOTO
Dorinel Munteanu (55 de ani), tehnicianul celor de la Oțelul Galați a jucat pentru echipa națională de 134 de ori și a marcat 16 goluri. Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 11 octombrie 2023 07:00 / Actualizat miercuri, 11 octombrie 2023 09:04

Dorinel Munteanu (55 de ani), tehnicianul celor de la Oțelul Galați, a jucat pentru echipa națională de 134 de ori între 1991 și 2007 și a marcat 16 goluri. „Neamțul” este cel mai selecționat jucător român din toate timpurile și recunoaște că și-ar dori să revină la lot ca selecționer.

  • Belarus - România are loc pe 12 octombrie, de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Andorra se joacă pe 15 octombrie, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV

Munteanu a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre următoarele meciuri ale României din preliminariile pentru Euro 2024, cu Belarus și Andorra: 

Suntem la mâna noastră, mai ales că suntem neînvinși în grupă. Cele două confruntări din octombrie sunt accesibile la prima vedere. Și de noi au depins multe meciuri, doar de noi. Meciul cu Anglia, cel cu Portugalia... Mi-aș dori să mă bucur de o calificare.

Dorinel Munteanu: „Cine spune că nu e interesat de națională minte!”

Întrebat dacă visul său este să preia naționala României, antrenorul Oțelului n-a stat mult pe gânduri și-a răspuns direct.

Sigur! Orice antrenor minte când spune că nu e interesat de echipa națională! Am o vârstă la care nu sunt nici tânăr, nici bătrân, deci este timp pentru echipa națională.

Deocamdată îmi doresc să trăim acele momente cu o calificare, după aceea mă gândesc și la obiectivele personale. Acum vreau să termin în primele 6 locuri cu Oțelul, apoi fac alte calcule”, a spus Dorinel Munteanu.

4 turnee finalea bifat Dorinel Munteanu cu naționala României: CM 1994 și CM 1998, plus Euro 1996 și Euro 2000

Darius Olaru: „Vreau titlul cu FCSB și la Euro cu echipa națională”

Citește și:

Talismanul lui Edi » România s-a schimbat cu el pe teren în mandatul lui Iordănescu + Drăgușin, start excelent în „tricolor”
ROMÂNIA
Talismanul lui Edi » România s-a schimbat cu el pe teren în mandatul lui Iordănescu + Drăgușin, start excelent în „tricolor”
Basarab Panduru, nedumerit: „Ce cauți la națională dacă nu poți mai mult de atât? Ce explicații îmi dai?”
ROMÂNIA
Basarab Panduru, nedumerit: „Ce cauți la națională dacă nu poți mai mult de atât? Ce explicații îmi dai?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
MaxiP
MaxiP  •  11 Octombrie 2023, 13:15
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Octombrie 2023, 10:25

...dar nu esti bun de nimik ...nu bati fcsb si farul faci multe egaluri ...ce te recomanda la nationala ?

E mai greu sa le bati cu Otelul. Avand in vedere echipa pe care ti-ai pus-o la utilizator, la fel era si Moyes, cand facea multe egaluri la United si statea pe locul 6, era o problema. Cand termina pe 6 cu West Ham si castiga Conference League, e altceva.

brentford
brentford  •  11 Octombrie 2023, 10:44
Postat de Danpinalty pe 11 Octombrie 2023, 10:05

daca tot am avut un barbugiu selectioner de ce nu si un betivan?

Atat timp cat este betivan in acel putin timp liber pe care il are,nu cred ca deranjeaza pe nimeni. Este antrenorul perfect pentru Otelul,cu un lot de jucatori de Liga 2 care il asculta dumnezeieste,dar nu stiu daca s-ar putea impune la nationala in fata "vedetelor" care joaca prin alte campionate mai mult sau mai putin obscure.

mr90
mr90  •  11 Octombrie 2023, 10:39
Postat de Danpinalty pe 11 Octombrie 2023, 10:05

daca tot am avut un barbugiu selectioner de ce nu si un betivan?

Esti prost

Vezi toate comentariile (6)
Comentează