FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA ÎŞI CAUTĂ SELECŢIONER

Dorinel nu crede în cuplul Hagi-Iordănescu: "Cei doi au idei diferite"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 08 iunie 2011 14:26

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat că nu ştie dacă o colaborare între Anghel Iordănescu şi Gheorghe Hagi este cea mai bună soluţie la echipa naţională a României deoarece aceştia sunt doi tehnicieni cu idei diferite.

 

"Domnul Iordănescu este un antrenor cu multă experienţă, Gică are şi el, dar mai puţin. Nu ştiu dacă este cea mai bună soluţie ca ei să lucreze împreună, fiindcă sunt doi antrenori cu idei diferite. Dar vom vedea ce va fi până la urmă, rezultatele sunt cele care vor demonstra dacă funcţionează această colaborare", a afirmat tehnicianul campioanei Oţelul Galaţi, conform Mediafax.

Dorinel Munteanu spune că are încredere în alegerea preşedintelui FRF, Mircea Sandu, în privinţa noului selecţioner, la fel cum a avut atunci când l-a numit pe Răzvan Lucescu. "Cum a fost numirea lui Răzvan în funcţia de selecţioner aşa îi dau credibilitate lui Mircea Sandu şi acum în ceea ce priveşte faptul că Gheorghe Hagi este cea mai bună soluţie pentru echipa naţională", a explicat Munteanu.

 

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (15)
dancrisan
dancrisan  •  08 Iunie 2011, 19:15

in chimie exista amestecuri de elemente inofensive si care fac ...BUM. eu sper sa nu auzim...FIIIS. totusi sper sa ne inselam, si sa ne bucuram.

kiroshi
kiroshi  •  08 Iunie 2011, 18:35
Postat de dan pe 08 Iunie 2011, 16:33

:)) ai gandit-o bine pe asta sau a contat doar faptul ca Hagi e stelist? Unde e curajul in situatia asta? Eu chiar nu-l vad.

Asa e. Nu-i curaj, e prostie =))).

costy81gl
costy81gl  •  08 Iunie 2011, 16:37
Postat de viorelgh pe 08 Iunie 2011, 14:53

va fi cel mai bun cuplu pentru nationala , hagi va face treaba la nationala ,dorinel este un frustat ,tot timpul a avut ceva impotriva lui hagi , m-as bucura mult sa vina hagi ,indiferent cu cine

Eu m-as bucura sa va vina Hagi la Steaua. In al doilea rand, nu vad cum Hagi si Iordanescu ar putea avea idei diferite, cand unul dintre ei nu are nicio idee (decat sa bage cate 5-6 atacanti pe teren in situatii de criza)

Vezi toate comentariile (15)
Comentează