NATIONALA  ·  ROMÂNIA

Dragoș Grigore, fundașul cu 37 de selecții la națională, mesaj pentru Mirel Rădoi

Dragoș Grigore
Dragoș Grigore

Sambata, 09 Mai, 10:00

Dragoș Grigore (33 de ani), fundașul central al bulgarilor de la Ludogoreț, nu și-a luat gândul de la echipa națională și speră să reapară în primul „11” al „tricolorilor” la partida de baraj cu Islanda.

Ținut în afara terenului din cauza unor accidentări, Grigore a ratat ultimele 5 selecții ale primei reprezentative, ultima sa apariție venind în înfrângerea cu Spania din 5 septembrie, 1-2, când a fost integralist. 

„Cât sunt în activitate, mă gândesc la echipa naţională, îmi doresc să revin la echipa naţională. E cea mai mare satisfacţie şi bucurie atunci când îmbraci tricoul echipei naţionale. Aştept cu nerăbdare să fiu convocat la echipa naţională şi, atunci când voi intra pe teren, voi da ce am mai bun.

Nu cred că are aşa mare importanţă pe cine vom întâlni în cazul în care vom reuşi să trecem de Islanda. E mai important ce vom face noi pe teren decât ce declaraţii dăm înaintea meciurilor. Sper ca echipa naţională să se califice la turneul final cu sau fără Dragoş Grigore”, a spus fundașul lui Ludogorets, potrivit TV Telekom Sport.

37 de selecțiia strâns Dragoș Grigore la naționala României, pentru care evoluează din 2011

VIDEO EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri din fotbalul românesc:Ce s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1