NATIONALA  ·  58 DE ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA STARTUL CAMPIONATULUI EUROPEAN

Drum bun!

Articol de - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Aşa arătă autocarul "naţionalei" de la Euro 2008, pe care va fi imprimat un slogan ales de fani.

Organizatorii turneului final din Austria şi Elveţia au iniţiat pe site-ul oficial al competiţiei, www.euro.2008, în secţiunea "fanzone", un sondaj pentru stabilirea sloganurilor care vor fi imprimate pe autocarele celor 16 selecţionate calificate. Pentru fiecare ţară, UEFA a propus cîte trei variante. În ceea ce ne priveşte, mesajele sînt lipsite de inspiraţie, lucru care reiese şi din comentariile făcute de fani pe site-ul tricolori.ro. Purtătorul de cuvînt al FRF, Paul Zaharia, a explicat: "Sloganurile au fost stabilite de UEFA, care doar m-a consultat pentru a verifica dacă traducerea în limba română este corectă". Votul este deschis pînă pe 23 aprilie.

Sloganurile României
"România, te iubim şi cu tine ne mîndrim!"
"România, te iubim campioană te dorim!"
"România, în finală e speranţa naţională!"Motivul perchezițiilor făcute azi la mai multe locuințe ale Duduienilor. Întâlniri secrete desfășurate între șefi ai Poliției Române și interlopi periculoși. Ce ar căuta, de fapt, poliția
Libertatea
Comentarii (22)
 •  10 Aprilie 2008, 12:24

penibiiiiiiiil......ce FATALAI FRATE !! mai era : " haideti bai bagati gol bai", huuu fatalaii dracu

 •  10 Aprilie 2008, 11:59

PROPUN: GIGI BECALI - BUTTONS MASTER! FOCU LA EI! ATENTIE! CAD BRICHETE! NO "PINALTY" TEAM ROMANIA VREA SA FIE CA PANDURII PE CAMPIE!

 •  10 Aprilie 2008, 11:53

sunt de acord cu cosmyn: Noi luptam doar cu dorinta de a ne darui....in toata lumea vrem sa aratam ca iubim un nume ROMANIA.

Vezi toate comentariile (22 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Barbora Krejcikova
Digi
Program TV complet

Liga 1