FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Drum închis! Anunț îngrijorător pentru 3 jucători importanți în ceea ce privește naționala

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 iulie 2015 21:55

Cristi Tănase, Marius Constantin și Dragoș Grigore au ales să plece în această vară de la echipele lor și să aleagă niște destinații exotice. 

Stelistul a plecat în China, la Tianjin Teda, Marius Constantin s-a dus tot la chinezi după Dan Petrescu, la Jiangsu Guoxin, în timp ce Dragoș Grigore a ales Al-Sailiya SC din Qatar. 

Situația îl îngrijorează pe Anghel Iordănescu, care recunoaște că îi va fi greu să îi mai cheme pe aceștia la viitoarele acțiuni ale echipei naționale. 

"Nu spun că renunț la Cristi Tănase, dar nici nu îmi cade bine că pleacă în China. Adăugați aici situația lui Dragoș Grigore și cea a lui Marius Constantin.

Ne preocupă lucrurile astea. Sînt 8-9 jucători de la echipa națională care în momentul de față nu au contracte și situația lămurită", a zis Iordănescu la Digi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
i.am.valahu
i.am.valahu  •  16 Iulie 2015, 08:57

Las ca l avem pe fata de cal si aracul de fasole jucatori care numai joaca de un mileniu dar la nationala sunt titulari

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 00:19

constantin este paralel cu nationala, iar grigore si tanase nu au avut niciodata valoare de nationala, asa incat...zero pierderi!

alenb
alenb  •  16 Iulie 2015, 00:05

astia sunt jucatori importanti? tanase mai mult incurca, grigore joaca cand nu sunt altii iar constantin nu stiu daca are 5 selectii

Vezi toate comentariile (11)
Comentează