FOTBAL  »  NATIONALA  »  RETRAGERE

EXCLUSIV 3 nume propuse pentru poarta României după retragerea lui Tătărușanu: „Eu zic că nu vor fi probleme!”

Articol de - Publicat joi, 19 noiembrie 2020 12:09 / Actualizat joi, 19 noiembrie 2020 13:03

Heltmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, s-a declarat surprins după decizia lui Ciprian Tătărușanu de a se retrage de la echipa națională, după 1-1 cu Irlanda de Nord, în Liga Națiunilor.

Fostul mare portar, câștigător al Cupei Campionilor Europeni, crede că lupta pentru postul de titular în poarta României se va da între Ionuț Radu (23 de ani, Inter) și Andrei Vlad (21 de ani, FCSB), dar îl propune și pe Marian Aioani (21 de ani, Chindia Târgoviște).

„Am văzut în această dimineață. Este o decizie puțin surprinzătoare, dar el știe mai bine. El a fost cel mai bun și cred că mai putea juca cel puțin 2-3 ani. Dar este decizia lui.

Eu zic că nu sunt probleme. Îi avem pe Radu, pe Andrei Vlad și pe Aioani. Sunt portari tineri, de viitor, care pot face față oricând la echipa națională! Eu m-aș duce spre tineri. Dar asta decide selecționerul. Sigur, mai poate apărea și Cojocaru dacă face partide bune. Avem portari buni, tineri, pe care trebuie să îi pregătim de viitor.

Nu-i problemă că Radu e rezervă la Inter. Tătărușanu a jucat la club în ultimii doi ani? Și era cel mai bun jucător al naționalei. Radu a jucat un campionat întreg la Genoa, a fost titularul echipei la Europeanul de tineret. Nu ar fi o problemă. Sigur că ar fi bine să joace și am înțeles că ar putea pleca de la altă echipă. Dar s-a văzut că un portar care nu juca la club poate fi cel mai bun la națională.

Și pe Andrei Vlad îl văd titular. A jucat cu Steaua în Europa, a acumulat destul de multă experiență. De ce nu?”, a spus Helmuth Duckadam pentru GSP.ro. 

Citește mai multe știri despre naționala României: 

Ciprian Tătărușanu se retrage de la naționala României! Mesajul portarului: „Este timpul ca alți portari români să vină din urmă”

EXCLUSIV Mesaj clar al unui fost internațional după Irlanda de Nord - România 1-1: „Nu acceptăm realitatea și ne îmbătăm cu apă rece!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1177177172317584
Christian Ciuca  •  19 Noiembrie 2020, 20:29

Aioani, fara dubiu, are cel mai mare potential si personalitate, el e viitorul.

10aripa
10aripa  •  19 Noiembrie 2020, 14:38

Vlad? Bwahahahahaaaa...

emil1986
emil1986  •  19 Noiembrie 2020, 14:28
Postat de cpt.ahab pe 19 Noiembrie 2020, 14:26

Aioani e un portar de mare viitor.

Timpul ne va arata daca intr-adevar va fi asa. Si de Ionut Radu se spunea la fel, insa de 1 an de zile e rezerva peste tot.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează