FOTBAL  »  NATIONALA  »  SERBIA - ROMÂNIA 2-2

Dumitrescu și Balint, laude pentru un "tricolor" după Serbia - România 2-2: "Jos pălăria pentru el"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 11 septembrie 2018 09:17

Foștii internaționali Ilie Dumitrescu și Gabi Balint au analizat prestația României din meciul cu Serbia, 2-2, din Liga Națiunilor, și l-au lăudat pe mijlocașul Alex Chipciu pentru jocul prestat.

"Trebuie să îi lăudăm pe jucători pentru repriza a doua, pe care au câștigat-o. Am avut curaj în atac, dar am avut probleme în apărare. E un rezultat foarte bun, pe care l-am meritat. L-am văzut pe Țucudean care a luptat. Jos pălăria pentru Chipciu, atunci când vine vorba de dăruire", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

"Echipa a avut reacție în deplasare, cu o echipă grea, cu jucători creativi. Mi-a plăcut foarte mult Chipciu. A pasat foarte bine. Și Stanciu mi-a plăcut. Țucudean e un «9» clasic, a cerut de multe ori mingea între fundași, dar nu a primit-o.

Serbia are mari probleme pe faza defensivă. Am spus de la început că vom avea reușite. Cred că suferim un pic la automatisme. Când se va cristaliza un nucleu, vom avea o șansă mare", a declarat Ilie Dumitrescu pentru sursa citată.

8a fost nota primită de Chipciu din partea Gazetei Sporturilor. A avut o bară în minutul 45, iar imediat după pauză a obținut penalty-ul din care Nicolae Stanciu a marcat pentru 1-1

9
a primit Nicolae Stanciu după Serbia - România 2-2. Țucudean a fost notat cu 7

  • Următorul meci al României va fi pe 11 octombrie, contra Lituaniei, în deplasare.

CONTEXT: În funcție de rezultatele obținute în Liga Națiunilor, România poate intra într-o urnă mai bună la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020. În plus, dacă nu se califică din preliminariile clasice la EURO 2020, “tricolorii” mai pot avea o șansă la play-off, dar trebuie mai întâi să termine măcar pe locul 2 în Liga Națiunilor, dintr-o grupă cu Serbia, Muntenegru și Lituania. Citește AICI ghidul complet al Ligii Națiunilor!

clipboard02 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Septembrie 2018, 12:25

Acum intelegem de ce a laut nota 8. Ca au zis Balint si Dumitrescu. baiatul e praf si pulbere. singura lui realizare in 2 meciuri e ca s-a aruncat o data pe burta in careu si a pacalit arbitrul sa-i dea penalty.

vladutz13
vladutz13  •  11 Septembrie 2018, 10:33

Da, in aparare a fost prapad la ambele echipe. Unii se bucurau ca s-a accidentat Chiriches... uitati-va la inlocuitori. Uitati-va ce a jucat Anton si comparati ce ar fi insemnat Pintilii acolo. Bancu saracu a fost aproape umilit meciul asta, dar la el pot da vina si pe lipsa de experienta.... Anton nu are scuza asta, a gresit la ambele goluri, probabil solutia de rezerva ar trebui sa fie Hoban.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează