FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BELARUS 2-1

EXCLUSIV // VIDEO Dumitru Dragomir, de neoprit după România - Belarus 2-1: „Asta mă deranjează cel mai tare! Deraiem și începe haosul” + doi remarcați și un mega-pronostic: „Îmi dai o ladă de șampanie dacă iese așa?”

Dumitru Dragomir / Captură GSP Live +29   FOTO
Dumitru Dragomir / Captură GSP Live

Articol de - Publicat miercuri, 29 martie 2023 00:06 / Actualizat miercuri, 29 martie 2023 02:45

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a analizat, la GSP Live, victoria României cu Belarus, scor 2-1, din preliminariile EURO 2024. „Corleone” a trecut în revistă punctele pozitive, dar și lucrurile care l-au iritat în succesul „tricolorilor” de pe Arena Națională. 

„Sunt mulțumit de prima repriză și de rezultat. Dar am dat două goluri întâmplătoare, pe greșelile lor! Însă naționala a putut să alerge. 

Așa trebuie să joci la națională, în forță, agresiv, cum a făcut-o Tavi Popescu (n.r. - trimis pe teren în minutul 65). Dar sunt câțiva care nu susțin efortul! Eu aș merge pe mâna lui Alex Dobre ăsta, care fuge, dar nu știu cât rezistă. Aș merge și pe mâna lui Tavi Popescu, vă spun”, și-a început discursul Dumitru Dragomir. 

A spart gheața în tricoul naționalei și se declară de partea ultrașilor: „Sunt naționalist! Îmi place deviza celor din galerie, «Uniți sub tricolor»”
România - Belarus 2-1
A spart gheața în tricoul naționalei și se declară de partea ultrașilor: „Sunt naționalist! Îmi place deviza celor din galerie, «Uniți sub tricolor»”

Dumitru Dragomir: „Era să o comită portărelul ăsta! Cum să nu putem face o alunecare?”

„Fundașii centrali au calități, dar am văzut prea multe pase înapoi, era s-o comită portărelul ăsta (n.r. - Ionuț Radu). Știi ce mă deranjează cel mai tare? N-avem moral de competiție. Deraiem sub presiune și începe haosul. Au venit puțin peste noi și gata! Plus că, dacă și publicul reacționează negativ, jucătorii se pierd. Nu stau bine cu pregătirea psihică, nu stau bine cu moralul. Să nu stai tu bine pe picioare, să nu poți face o alunecare? 

Joacă agresiv, fă o alunecare. Cine îmi spune mie că poți să câștigi valsând cu Elveția și Israel se înșală amarnic. Doar Tavi Popescu și Alibec au știința jocului, ei au tupeu, ei știu cum să procedeze: greșesc șase mingi, dar au tupeu la a șaptea. Mi-a plăcut și Alibec.

S-ar fi putut să câștigăm mai ușor cu o echipă mai puternică. Dar, în cazul de față, te dai peste cap, îți pierzi moralul când vezi că nu-ți iese jocul cu o echipă mai slabă. (...) Dar dacă nu poți fugi și n-ai capacitate de efort, n-ai ce să faci în fotbal”. 

Preliminarii EURO 2024 » Scor de neprezentare în Elveția - Israel + Rezultat-șoc la Pristina: Andorra a încurcat Kosovo!
GRUPA I
Preliminarii EURO 2024 » Scor de neprezentare în Elveția - Israel + Rezultat-șoc la Pristina: Andorra a încurcat Kosovo!

Dumitru Dragomir și un pronostic mega-îndrăzneț: „Luăm șase puncte cu Elveția și Kosovo!”

Dragomir a încheiat într-o notă optimistă:  „Până la urmă, să știi că jucătorii merită felicitați pentru cele două victorii. Dar nu trebuie pusă presiune pe jucători înainte de acele meciuri foarte grele din vară. Totuși, eu zic că luăm șase puncte din meciurile cu Kosovo și Elveția! Îmi dai o ladă de șampanie dacă iese așa?!, a încheiat Dragomir dialogul cu Costin Ștucan. 

FOTO. „Tricolorii” au bifat baremul pe martie! Victorie cu emoții pe Arena Națională

+25 FOTO

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Ilie Dumitrescu și Marius Lăcătuș s-au pus de acord » Cine i-a dezamăgit în meciul cu Belarus: „Trebuie să ai personalitate”

Ce l-a nemulțumit pe Gică Popescu după România - Belarus: „Nu înțeleg de ce jucătorii nu au această ambiție”

FOTO Piesa nesincronizată » Filmul golului înscris de Belarus pe Arena Națională

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (29)
Hotdobitok
Hotdobitok  •  30 Martie 2023, 20:06

Aș merge și pe mâna lui Tavi Popescu, vă spun”, asta -a jucat nimic cu descultii astia si cu Andorra !

Hotdobitok
Hotdobitok  •  30 Martie 2023, 20:04

Asta e nervos ca fcsb n-a avut 7 titulari in teren.

DoarUTAconteaza
DoarUTAconteaza  •  30 Martie 2023, 15:25

Don Mitica e erxpirat . Cu mentalitatea asta ca daca citiva..." ..greșesc șase mingi, dar au tupeu la a șaptea.." dupa ce pierzi30 de mingi...nu mai contezi, ramai cu...tupeul. nu il mai cultivati, stiu ca se straduie sa fi..."in actualitate"dar ...e expirat

Vezi toate comentariile (29)
Comentează