FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

Elogii la adresa lui Stanciu: „Este imperativ nevoie de el la națională. Îi trimiți avion privat!”

Nicolae Stanciu
Nicolae Stanciu

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iulie 2022 20:33 / Actualizat luni, 04 iulie 2022 21:25

Nicolae Stanciu (29 de ani), mijlocașul lui Wuhan Three Towns, este cerut la naționala României de Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesionistede Fotbal.

„Corleone” consideră că distanța dintre China și România nu ar trebui să fie un impediment în calea convocării lui Stanciu, care este în mare formă de la debutul la Wuhan.

Vlad Chiricheș a fost anunțat la noul club: „Am apelat la el pentru a da calibru și experiență echipei”
SERIE A
Vlad Chiricheș a fost anunțat la noul club: „Am apelat la el pentru a da calibru și experiență echipei”

Stanciu, cerut de Dragomir la națională

„Cum nu poate veni? Trebuia să-l cheme, să fie în contract obligatoriu. Îi trimiţi avion privat, să vină cu el. Frate, nu mai poţi. Eşti în secolul ăsta al vitezei. Nu poţi să-l ţii zece ore prin aeroporturi. Trimiţi avion special, un privat. Cât costă un privat?

Mai mult de o sută de mii nu costă până în China şi-napoi. Ce e asta? Pentru echipa naţională? Este imperativ nevoie de el. Este de nelipsit de la echipa naţională. Eu l-am criticat când n-a mers dar acum e cel mai bun jucător al echipei naţionale, nu îl chemi?”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Orange Sport.

În acest sezon al campionatului chinez, Stanciu a jucat 8 meciuri, în care a participat decisiv la 10 goluri: 5 reușite și 5 assist-uri. Wuhan Three Towns este pe primul loc, cu 22 de puncte, după 7 victorii și un egal în 8 etape.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Ultrașii lui Rostov se revoltă împotriva legii lui Vladimir Putin: „Boicotăm tot!”

Șeicii de la Manchester City au cumpărat un club de tradiție din Italia, la care au jucat 5 fotbaliști români

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
istet10
istet10  •  05 Iulie 2022, 10:47
Postat de ricco pe 04 Iulie 2022, 23:29

Trimite-i TU, avionult tau "privat"!!!... papagalule... Face citeva lucruri bune in curtea "PITICILOR" fotbalului mondial si gata, trebuie sa-i intindem "covorul rosu"... vai, vai, vai... Nationala NU mai are nevoie nici de Nicolae Stanciu, asa cum NU mai are nevoie nici de Chiriches, si alti cel putin 3 sau 4 RATATI care AU INGROPAT nationala in primele 4 meciuri din Liga Natiunilor... Din pacate, sint destui amariti din spatiul public care inca mai cred ca nationala are nevoie de asemenea specimene care AU PACALIT fotbalul... Ah... era sa uit... am auzit ca Budescu si 'Alibescu' sint pe care de refacere... Trebuie adusi la Nationala cit mai repede, pina cind NU se decid ungurii sa-i naturalizele...

Papagalule, ca sa te citez si sa nu te superi ca as folosi cuvinte ofensatoare, spune-ne te rog care ar fi dupa colosala dumitale pricepere jucatorii care potriviti, care nu ar ingropa nationala?

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Iulie 2022, 09:36

...da sa bata penalty cu Muntenegru ...ma miram cine i prostul de l cere pe stanciu ...ce i pasa astuia de nationala?...lui ii pare bine cand luam bataie ...

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  05 Iulie 2022, 09:36

...da sa bata penalty cu Muntenegru ...ma miram cine i prostul de l cere pe stanciu ...ce i pasa astuia de nationala?...lui ii pare bine cand luam bataie ...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează