FOTBAL  »  NATIONALA  »  ATAC

Dumitru Dragomir, exasperat de o decizie a lui Daum: "Are orbul găinilor. Din păcate, vârsta nu iartă pe nimeni"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 28 august 2017 17:54

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că selecționerul Christoph Daum ar trebui să părăsească echipa națională în cazul în care nu va reuși să califice echipa la CM 2018. Totodată, Dragomir a contestat lipsa de la lot a lui Denis Alibec, startul lui FCSB.

"Dacă nu se califcă, cum să-l mai lași? Să lase o garanție, mai exact banii pe care i-a primit. Să lase o garanție de 1,5 milioane de euro că ne califică și nu am nimic împotrivă să rămână.

El a fost antrenor bun, dar vârsta nu iartă pe nimeni, ascultați-mă pe mine. Are orbul găinilor dacă nu l-a luat pe Alibec. Doamne, Maica Domnului?! Are el fotbaliști mai constanți decât Alibec? Nu am încredere în Daum, nu a arătat nimic.

Alibec e jucător de bani mulți, dar la Steaua joacă într-o echipă care nu știe să-l pună în valoare. El nici la Astra nu era pus în valoare. Dacă ar juca la o echipă mare, ajutat de doi mijlocași de creație valoroși, ne-am speria de cota de piață la care ar ajunge.

Dacă era selecționer, Lucescu făcea toată tactica în jurul lui Alibec. Lucescu e antrenor, asculați-mă. Când vorbim de Dinu, Lucescu, Ienei, mi se ridică părul pe mâini. Ce antrenori!", a declarat Dumitru Dragomir, la TV Dolce Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
1621414144804093
George Dobrescu  •  29 August 2017, 12:41

Are dosare dar asta nu inseamna ca este si vinovat . Are experienta si a stiut sa se foloseasca de legi si sa se acopere cu hartii Eu unul nu cred ca va fi condamnat In ceea ce spune despre catarstrof si despre federatie are dreptate , neamtul este un incapabil platit cu banii foarte multi Afost adus sa califice nationala la cm 2018 nu va realiza obiectivul frf nu stie cum sa scape de el si au luat o mare teapa Neamtul ne minte cu nerusinare de cand a venit si face asta nu ca ar fi un mare destept nu . o face ca a fost ajutat sustinut si laudat de ceei care l au adus Vochin ierea de a dreptul excitat de metodele neamtului ne povestea de laboratorul de la mogosoaia de cum a schimbat neamtul scaunele si mesele de ideeile nemaintalnite si . un fas am vazut un neamt incapabil imun un vampir tacut fara reactie Neamtul este un nesimtit asta e clar si trebuie dat afara in suturii si asta cu orice risc burleanu va pierde tot daca il va da afara pe parsiv

109097349745292
Cici Demedici  •  29 August 2017, 12:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

locco
locco  •  29 August 2017, 07:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează