FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONALA

Dumitru Dragomir: "Trebuie să aducem jucători dispuşi să-şi dea viaţa pe teren"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2009 00:00

Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, e dezamăgit de prestaţia tricolorilor, dar spune că echipa trebuie să renască şi spune că are încredere în selecţionerul Răzvan Lucescu.

"Ne-au dat o lecţie de fotbal, de naţionalism. Se vede că Serbia este o echipă mult mai puternică decît Franţa. Mi-au plăcut spectatorii de la acest meci, au fost u exemplu. La noi vin 2000 de spectatori şi vin numai să înjure pe Becali sau pe alt conducător de club.

Sunt curios dacă şi fotbaliştilor le e ruşine. Sunt jucători care au căutat cartonaşele, alţii care nu au alergat... Mă îngrijorează mai mult că şi echipa de juniori a luat 5 goluri. Selecţia a fost una bună, erau mulţi fotbalişti ce ar fi meritat convocarea. Să sperăm ca va găsi un lot bun pentru următoarea campanie de calificare", a declarat preşedintele PLF la GSPTV.

"Sîrbii au fost peste noi. Următoarea campanie de calificare trebuie regîndită, trebuie aduşi jucători dispuşi să moară pe teren. Nu trebuie să cerem demisia selecţionerului Răzvan Lucescu şi să avem încredere în capacităţile acestuia. Din acest meci trebuie să învăţăm un singur lucru: să fim ca sîrbii!", a spus şeful Ligii la Fanataik Show, pe DigiSport

Playtech: BOMBĂ! De ce nu l-a grațiat Băsescu pe Gică Popescu! S-a aflat ADEVĂRUL


Comentarii (22)
 •  11 Octombrie 2009, 23:37

si pe cine sa aducem la nationala d-le dragomir?...poate pe fratii becali, mircea sandu...iancu, borcea,turcu...si sigur marele antrenor muce cel mic ne califica...si castiga si europenele...:))))))))

 •  11 Octombrie 2009, 02:02

balegosu' asta instiga la nationalism in mass-media: chiar daca nu stii ca astfel incalci legea, nu inseamna ca trebuie sa fii iertat. la mititica cu tine balaoachesule!

 •  11 Octombrie 2009, 01:36

domnule ..mitica caterinca..mai bn m ori mai repede sa scape si fotbalul de oamenii ca tine si gigi becali ca sunteti o rusine asta sunteti si nu inteleg de ce aveti pretentii de la niste amatorii care se numesc profesionisti..niste gunoiae..dumneavoastra ii promovatii si deasta aveti banii de numai stiti de ei ca ati luat spagi domnule ,mitica caterinca..scursatura ce esti

Vezi toate comentariile (22)
Comentează