FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, VINERI, 21:45, PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

"E mai ușor să lucrezi cu Contra decât cu Daum" » "Tricolorii" îl caracterizează pe actualul selecționer

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 11:34

Portarul lui Nottingham Forest, Costel Pantilimon (31 de ani), a vorbit înaintea debutului din Liga Națiunilor cu Muntenegru, recunoscând că e mai ușor de lucrat cu selecționerul Cosmin Contra decât cu neamțul Christoph Daum.

"Eu îl cunosc pe Cosmin de mult timp, am jucat cu el, am fost antrenat de el, acum iar e antrenorul meu. E o diferență între ei (n.r. între Contra și Daum). Cosmin cunoaște foarte bine ce se întâmplă la natională, cunoaște spiritul, stie cu ce se mănâncă, despre ce e vorba în fotbalul românesc și asta face diferența. Eu am lucrat bine și cu domnul Daum, nu am avut probleme. Îl respect enorm și, cu noroc in anumite situații, poate că vorbeam acum altfel. N-a fost să fie, a înțeles și Daum, a înțeles și FRF, și s-a făcut schimbarea.

Mie mi-e ușor să lucrezi cu el. Disicplina e de bază. Și la domnul Daum era disciplină, dar poate era un pic mai complicat, transmitea totul prin translator. Unele lucruri nu au mers, într-adevăr. Ca tuturor, îmi pare rău că nu am reușit mai mult, o calificare la Mondialul din 2018", a declarat Pantilimon pentru Libertatea.

"Cred că echipa națională nu prea a dus lipsa de portari în ultimii ani, e un post care e la mare cautare la noi, cum se zice. Suntem ok cu toții, e important că și eu, și Tătărușanu, și Niță jucăm meci de meci și că suntem în condiție fizică bună. Așadar, alegerea lui Cosmin e dificilă, de el depinde!"
Costel Pantilimon

  • Echipa națională a României va juca două meciuri, primul cu Muntenegru, iar al doilea cu Serbia, în Liga Națiunilor, pe 7 și 10 septembrie. România - Muntenegru va fi vineri, de la ora 21:45, în direct la Pro TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Vezi și: Le lipsește killerul! Veste importantă pentru România înainte încleștării de vineri cu Muntenegru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
knuty
knuty  •  05 Septembrie 2018, 13:54

Normal ...asta consuma alcool cu jucatorii cot la cot!!!

101714667435383
Rica Sectoristu  •  05 Septembrie 2018, 13:37

daum nu a avut niciun meci de verificare. daca stanciu dadea gol altul era parcursul echipei nationale. la nivelul lor de inteligenta este si greu de comunicat. nu vedeti ce fac pe la echipele din europa? sint imprumutati la alte echipe. asa ca nea asta o sa vedem. nu va cistiga cu macedonia. o sa vedeti. la sirbi nu mai spun ca aia ne topesc la cita ura au pe noi... si avem si complex. abia astept sa-l vad pe dragusin la sirbi... contra nu va mai ramine mult...stilul de monkey pe margine nu este suficeint.

risc_mix
risc_mix  •  05 Septembrie 2018, 13:29

Mda! Lașitatea proverbială a românilor. Când era Daum ,toți(,,tricolorii”) ne expliau cât de bun e acesta, cum a venit el cu altă mentalitate, cu alte metode, etc. De-abia după plecarea lui aflăm că,,unele lucruri nu prea mergeau”. Acum că nu mai e, e mai bun Contra. Când n-o mai fi Contra o să aflăm despre el că a fost un tiran, un nepriceput, un zero ca antrenor și că lucrurile nu erau deloc în regulă. Hai bă mai lăsați-mă cu declarații d-astea idioate 0

Vezi toate comentariile (7)
Comentează