FOTBAL  »  NATIONALA  »  GRECIA - ROMÂNIA, 21:45, ROMÂNIA TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

"E un risc pe care şi-l asumă" » Două alegeri ale selecţionerului nasc discuţii aprinse: "Surprize mari"

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 15 noiembrie 2013 18:35

Victor Piţurcă a decis să folosească cuplul de mijlocaşi centrali Bourceanu - Cociş, iar opţiunea de a-l alege pe jucătorul de la Hoverla Ujgorod e considerată foarte riscantă.

Viorel Hizo nu e foarte încîntat că selecţionerul l-a preferat pe Cociş lui Costin Lazăr.

"Este o surpriză mare să fie Cociş titular. E un jucător pe care Piţurcă îl promovează mereu. Dar poate că va face un meci bun.

Pentru mine e o surpriză ca Lazăr să nu fie titular", a spus Hizo la sportro.

Şi fostul atacant Bogdan Mara consideră riscantă titularizarea lui Cociş şi critică şi decizia de a-l lăsa rezervă pe Maxim.

"Cociş a avut o perioadă lungă în care n-a evoluat deloc. E un risc pe care şi-l asumă Piţurcă. Costin Lazăr e un jucător de ultimă pasă, e surprinzător că a fost lăsat pe bancă. Cu Torje şi Tănase pe benzi, aveam nevoie de un jucător cu inventivitate în spatele lui Marica. Maxim ar fi putut aduce un plus", a spus Mara la Fotbal Club, pe DigiSport.

Avem echipa de start a "tricolorilor"! 3 surprize mari ale lui Piţurcă


„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (54)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  15 Noiembrie 2013, 21:12

Ba hai ca am terminat comentariile . Emotiile m-au coplesit deja . Eu nu mint . HAI ROMANIA !!!

bvd_magheru
bvd_magheru  •  15 Noiembrie 2013, 21:09
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Un comentariu perfect dar sa stii ca daca se califica astia cam toti vor ajunge la cluburi mari din Occident pentru ca din cite stiu la turneele finale chiar daca nu am "rupt gura tirgului" mereu am impresionat .

teodor.muresan
teodor.muresan  •  15 Noiembrie 2013, 21:02

Speranta moare ultima. HAI ROMANIA.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează