FOTBAL  »  NATIONALA  »  PRIMUL "11"

Echipa de start în "amicalul" cu Israel

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Lobonţ - Contra, Goian, Tamaş, Şt. Radu - Ov. Petre, Chivu - Nicoliţă, Cociş, Mutu - Marica
Urmăreşte live partida dintre selecţionatele României şi Israelului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
 •  07 Februarie 2008, 02:12

mah oameni buni voua nu vi se pare suspect k la fiekre meci al nationalei imputitu asta de piturk kre e un stelist ia exact 5 oameni de la steaua....nici mai mult....nici mai putin...tot timpuil ia 5...plm dak apasa becali pe butoane....

 •  07 Februarie 2008, 00:14

sincer..imi este rusine ca sunt roman..cum plm fratilor sa luom bataie de la israel...aia joaca fotbal cu bombe..fratilor..aveti pretentii sa bateti..italia..franta..la W.C cu voi...ar fi bine sa se schimbe toata echipa..!! sa va fie rusine!

 •  06 Februarie 2008, 22:05

Echipa de kkt a lui Piturka nu joaca nimic. Ce mai cauta Contra la echipa nationala? sau Florentin Petre? sunt varza cu totiiii. Mare noroc am avunt ca ne-am calificat la Europene cu echipa asta. Acum isi bat joc de noi Golaniii si Shtruliii din Israel.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează