FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA

VIDEO+FOTO Foile secrete ale lui Edi » Reporterii GSP au surprins la conferința de presă notițele pregătite de selecționer: „Anghel Iordănescu spunea că sunteți...”

Edi Iordănescu vine pregătit la conferințele de presă, cu întrebări și răspunsuri / captură video
Edi Iordănescu vine pregătit la conferințele de presă, cu întrebări și răspunsuri / captură video

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 23:25 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 00:18

Selecționerul Edward Iordănescu (45 de ani), omul momentului în fotbalul românesc, după ce a calificat naționala la Euro 2024, demonstrează că nu lasă nimic la voia întâmplării. Pe lângă aspectele tehnico-tactice, antrenorul naționalei României își pregătește foarte atent și discursul de la conferințele de presă.

  • România - Elveția, meci pentru locul 1 în grupa I, are loc marți, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • Cu minimum o remiză, România câștigă grupa și va fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024
Edi, te mai bagi la o calificare? Cum poate ajunge România la Mondialul din 2026
ROMÂNIA, LA EURO 2024
Edi, te mai bagi la o calificare? Cum poate ajunge România la Mondialul din 2026

Iordănescu a venit cu temele făcute și la întâlnirea de luni cu jurnaliștii, premergătoare meciului România - Elveția, ultima reprezentație din campania de calificare triumfătoare pentru Euro 2024.

De multe ori, selecționerul și-a aruncat ochii pe notițele din dosarul cu care a venit la conferință, lăsând impresia că își caută răspunsurile.

Edi Iordănescu vine la conferințele de presă pregătit cu întrebări și răspunsuri

Secretul avea să iasă la iveală, întâmplător. La finalul conferinței, când Edi și-a strâns de pe pupitru maldărul de hârtii cu care a venit în fața presei, camerele de luat vederi au surprins o parte din notițele pe care le avea pregătite.

Pe una dintre foi erau scrise două teme referitoare la unele declarații făcute recent de tatăl său, Anghel Iordănescu, care îl vizau, cu răspunsurile pregătite, subliniate cu carioca.

Foile secrete ale lui Edi » Reporterii GSP au surprins la conferința de presă notițele pregătite de selecționer: „Anghel Iordănescu spunea că sunteți...”
Edi Iordănescu vine pregătit la conferințele de presă, cu întrebări și răspunsuri / captură video

Însemnările lui Edi Iordănescu par din agenda unui jurnalist:

  • „Anghel Iordănescu spunea că sunteți mai bun decât el", frază la capătul căreia era pus un emoticon cu o față zâmbitoare.
  • „Anghel Iordănescu a spus că ați găsit o națională în derivă când ați venit, dar i-ați felicitat în mesajul media pe Rădoi și Contra"

Selecționerul a fost chestionat doar în legătură cu prima afirmație a tatălui său. Întrebarea a fost pusă de reporterul de la Antena 1, postul TV care transmite meciurile naționalei României, de pe teren propriu, din preliminariile Euro 2024.

Iordănescu nu a ratat mingea ridicată la fileu și i-a întors complimentul celebrului său tată: 

„Tatăl meu este mentorul meu, dar probabil, când a făcut afirmația aia a spus ce își dorește, nu ce crede. Probabil că a fost mai dus de entuziasmul momentului decât am fost și eu. Deci, nu se pune problema (n.r. să fiu mai bun), are un palmares fantastic. A reușit lucruri fabuloase. Cu siguranță că mi-aș dori să-i calc pe urme, dar e foarte departe de mine”.

Clasamentul grupei României

VIDEO. Edi Iordănescu, aplaudat de către jurnaliști la finalul conferinței de presă

Citește și alte articole:

Edi Iordănescu și 3 „tricolori”, conferință înainte de România - Elveția: „Riscul major e să ne mulțumim cu ce am realizat până acum”

„Rămâneți la națională după EURO?” » Ce a spus Edi Iordănescu înainte de România - Elveția

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
mirstelistu
mirstelistu  •  21 Noiembrie 2023, 12:26

Are lipite pe ele icoanele lu' tasu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează