FOTBAL  »  NATIONALA  »  CSU CRAIOVA

Edi i-a dat peste nas lui Rotaru » Finanțatorul Universității a pierdut pariul zgomotos făcut la începutul campaniei

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova
Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova

Articol de - Publicat marti, 21 noiembrie 2023 04:54 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 08:04

Universitatea Craiova a ținut să puncteze în social-media că e singura echipă din Superligă care a avut jucători de câmp titulari în victoria României cu Israel, 2-1. Screciu și Bancu au început din primul minut la Budapesta și vor fi prezenți în vară la primul lor turneu final.

Situația regăsită în partida de la Budapesta aproape că are accente ironice ținând cont că, la startul campaniei, finanțatorul Mihai Rotaru avusese o tiradă fără precedent la adresa selecționerului Edi Iordănescu

În pline tensiuni cu selecționerul, patronul din Bănie era convins în acel moment că Edi nu se va mai apela la niciun jucător de la Universitatea pe durata acestor preliminarii.

Ipoteza afaceristului avea să se transforme într-una eronată, fiindcă, la următoarele acțiuni, Iordănescu jr. a apelat la fotbaliști de la CSU Craiova. Mai exact, la Nicușor Bancu și Vladimir Screciu.

„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”
ROMÂNIA
„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”

Mihai Rotaru, în martie: „Am pus un pariu, Universitatea nu va mai avea jucători la prima reprezentativă cu domnul Edi”

Furios că niciun jucător de la echipa sa nu fusese convocat pentru „dubla” cu Andorra și Belarus, finanțatorul alb-albaștrilor a fost protagonistul unei ieșiri vijelioase pe 18 martie. La oră de vârf, Rotaru l-a desființat în direct la TV pe selecționer, ba chiar a pus un pariu.

„N-aș vrea să comentez deciziile emoționale ale selecționerului, dar am pus pariu cu jurnaliști și oameni din presă că Universitatea nu va mai avea jucători la prima reprezentativă cât timp va fi domnul Edi. (...) Mi-am expus un argument în mod politicos. Imediat, toți jucătorii de la Craiova au stat în tribună”, spunea Mihai Rotaru înaintea „dublei” cu Andorra și Belarus. 

Ieșirea lui Rotaru s-a petrecut la puțin timp după ce Edi Iordănescu luase decizia de a nu-l mai convoca pe Andrei Ivan din motive disciplinare. 

„Nouarului” Craiovei i s-a reproșat după ultima acțiune din Nations League atitudinea etalată la națională, motiv pentru care a început să fie ocolit de selecționer. Printre păcatele comise de Ivan: el le-ar fi răspuns pe un ton obraznic oamenilor din staff-ul „tricolorilor”. 

3 fotbaliștidin Superligă au fost în formula de start utilizată în Israel: Horațiu Moldovan, Screciu și Bancu

Vladimir Screciu, noua invenție a lui Edi Iordănescu

Dacă Ivan a dispărut deocamdată de pe radarul primei reprezentative, Nicușor Bancu s-a întors la lot după accidentare, în timp ce un alt oltean, Vladimir Screciu, s-a impus în ultima vreme sub comanda lui Edi.

Actuala campanie de calificare a însemnat apariția unui new-entry în primul „11” al naționalei. Edi Iordănescu i-a acordat credit consistent lui Vladimir Screciu, fotbalistul de 23 de ani al Universității Craiova.

Revenit în Bănie după experiența nereușită din Belgia, fotbalistul care poate evolua fie ca stoper, fie ca închizător, a prins patru meciuri pe durata preliminariilor, iar feedback-ul în ceea ce-l privește a fost de fiecare dată unul pozitiv.

Edi i-a dat peste nas lui Rotaru » Finanțatorul Universității a pierdut pariul zgomotos făcut la începutul campaniei
Vladimir Screciu și Nicușor Bancu, juveții naționalei / Sursă foto: Facebook@ Universitatea Craiova

Screciu a apărut în echipă în deplasările cu Elveția, Belarus și Israel, plus acasă, cu Kosovo, având sarcina de a aduce un plus de siguranță defensivei. N-a dezamăgit și, dacă va rămâne sănătos, are șanse bune să fie un om important și în strategia lui Iordănescu de la EURO.

VIDEO Match Preview: Elvețienii vin la București cu un singur gând » Marea miză a duelului direct de marți

Citește și alte știri despre echipa națională: 

EXCLUSIV Românul care a învins Real Madrid știe marea problemă a fotbalului nostru: „Nu ducem lipsă de talent, ducem lipsă de altceva!”

Ianis Hagi a anunțat când plănuiește să se retragă » Tatăl lui a făcut-o la 36 de ani

„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
10iul73
10iul73  •  23 Noiembrie 2023, 18:24
Postat de nasty1 pe 21 Noiembrie 2023, 09:16

De fapt n-a pierdut pariul! CSU PSD Mogosoaia nu e Universitatea Craiova! :)))

Bai omule, tot cu politica ești.. Noi vorbim de fotbal aici, bai frustrat ce ești!????????? Argumente ai mai pascala..

10iul73
10iul73  •  23 Noiembrie 2023, 18:22
Postat de brera30 pe 21 Noiembrie 2023, 11:06

Despre Mititelu, ce ne poți spune? Unde îl încadrăm? Pe treptele Academiei Române?

Pelendava..

10iul73
10iul73  •  23 Noiembrie 2023, 18:22
Postat de cineseu pe 21 Noiembrie 2023, 10:18

Rotaru hot al ciumei rosii. *** - mostenitor pilos, tot politici, dar nitel mai inteligent, antrenor decent, nu bun dar altii-s mai slabi. Screciu jucator decent, cu un mic potential de dezvoltare, sansa lui a fost ca a avut ocazia sa invete fotbal la belgieni. Bancu - slab. tipul de om lingusitor, care se pune bine cu toata lumea, sa inainteze in viata, fara a avea mari competente.

Tu ești prost.. Ți am răspuns La întrebarea titlu, un prostache grav..

Vezi toate comentariile (19)
Comentează