FOTBAL  »  NATIONALA  »  BOSNIA - ROMÂNIA

VIDEO Edi Iordănescu i-a răspuns lui Gigi Becali: „Din cauza asta o să vedem multe turnee finale la televizor”

Edi Iordănescu (43 de ani) a susținut o conferință-maraton înaintea meciului Bosnia - România. Printre subiectele abordate, selecționerul a strecurat și o replică pentru Gigi Becali. +37   FOTO
Edi Iordănescu (43 de ani) a susținut o conferință-maraton înaintea meciului Bosnia - România. Printre subiectele abordate, selecționerul a strecurat și o replică pentru Gigi Becali.

Articol de , , , - Publicat luni, 06 iunie 2022 20:22 / Actualizat luni, 06 iunie 2022 20:45

Edi Iordănescu (43 de ani) a susținut o conferință-maraton înaintea meciului Bosnia - România. Printre subiectele abordate, selecționerul a strecurat și o replică pentru Gigi Becali. 

  • România s-a făcut de râs la debutul în Liga Națiunilor, 0-2 la Podgorica, vs. Muntenegru
  • „Tricolorii” urmează să evolueze în Bosnia, marți, de la 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1
  • GSP a deplasat o echipă de 4 jurnaliști la Zenica. Vlad Nedelea, Viorel Tudorache, Raed Krishan (foto) și Iosif Popescu (video) transmit din Bosnia cele mai tari informații pentru cititorii Gazetei.

La câteva ore scurse după eșecul de la Podgorica, Gigi Becali a avut o apariție publică în care l-a tocat mărunt pe selecționer. Principala nemulțumire a finanțatorului de la FCSB a fost nefolosirea lui Octavian Popescu (19 ani). Edi Iordănescu a oferit astăzi o replică. 

„Hai să punem toate cărțile pe masă, să nu ne mai ascundem!” » Edi Iordănescu susține că e dorit în străinătate: „Puteam să fug oricând”
Bosnia - România
„Hai să punem toate cărțile pe masă, să nu ne mai ascundem!” » Edi Iordănescu susține că e dorit în străinătate: „Puteam să fug oricând”

VIDEO Edi Iordănescu, răspuns la atacul lui Gigi Becali 

„Nu știu pe cine pune presiune, dar eu nu o resimt. Fiecare are dreptul la o părere. Le respect, dar atât timp cât sunt susținute cu bun simț. 

Trebuie să înțelegem că echipa națională poate răzbate doar printr-un grup puternic. Dacă vorbim de individualități și de zeci de milioane de euro, atunci o să vedem multe turnee finale la televizor”, a spus Edi Iordănescu, într-o conferință susținută la Zenica.

Conflict aprins între Becali și Iordănescu Jr.

Gigi Becali și Edi Iordănescu au o relație tensionată din momentul rupturii de la FCSB. Antrenorul a plecat din cauza imixtiunilor finanțatorului. Din acel moment, Becali l-a denigrat pe Iordănescu Jr. în mai multe rânduri. Cel mai recent atac a fost duminică, după eșecul de la Podgorica. 

Ce să spun despre meci? Eu nu vreau să îl cert pe Edi Iordănescu sau să spun altceva. Dar tu îl ai pe «Maradona» şi nu îl bagi în echipa Argentinei?! Noi nu am avut ocazii de poartă. Tavi Popescu este cel mai bun jucător din Liga 1. La vârsta lui îţi câştigă meciurile singur. A fost vreodată Maradona lăsat pe bancă la naţionala Argentinei? 

Nu ştiu ce a vrut Edi, dar cum să îl laşi pe Tavi Popescu pe bancă? Păi el e Maradona, Messi, Neymar. Este geniu. Câştigă meciurile de unul singur. Noi n-am avut ocazii pe poartă cu Muntenegru
- Gigi Becali, finanțator FCSB

Programul României în Liga Națiunilor

  • 4 iunie: Muntenegru – România 2-0
  • 7 iunie: Bosnia-Herțegovina – România, ora 21:45, Zenica (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 11 iunie: România - Finlanda, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe Antena 1, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 14 iunie: România- Muntenegru, ora 21:45, stadion Giulești (în direct pe PrimaTV, liveTEXT pe GSP.ro)
  • 23 septembrie: Finlanda – România, ora 21:45
  • 26 septembrie: România - Bosnia-Herțegovina, ora 21:45

Citește și alte știri din echipa națională:

EXCLUSIV Vrea măsuri dure după dezastrul din Muntenegru: „Trebuie retezat tot, revoluție! Nici Klopp, nici Mourinho nu mai ajută naționala”

CORESPONDENȚĂ DIN BOSNIA Edi Iordănescu cere continuitate » Ce le-a transmis șefilor FRF după înfrângerea cu Muntenegru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
befree
befree  •  07 Iunie 2022, 17:01

Neagu este mult prea nesimtita!

niciolaie
niciolaie  •  07 Iunie 2022, 12:09

Asta era problema, prea multa valoare. Sunt buni dar nu sunt cautati.

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  07 Iunie 2022, 09:35

Daca jucau Maradona si Messi de la fcsb ii bateam rau pe " karagandy" !!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close