FOTBAL  »  NATIONALA  »  PROGRAM

Edi Iordănescu îi bagă în ședință pe Ianis Hagi și antrenorul lui

Articol de - Publicat joi, 18 ianuarie 2024 12:56 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 18:30

Selecționerul Edward Iordănescu se află în Spania pentru a urmări la lucru cât mai mulți jucători pe care s-a putea baza la Campionatul European, dar și pentru a asista le antrenamente și meciuri oficiale ori amicale, așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat.

După o perioadă pe care a petrecut-o în cantonamentul celor de la CFR Cluj, la Oliva Nova, unde i-a monitorizat pe jucători, selecționerul a avut și discuții cu Andrea Mandorlini în privința fotbaliștilor români.

S-a stabilit ora partidei amicale dintre România și Columbia! » Meciul se va disputa la Madrid
ROMÂNIA
S-a stabilit ora partidei amicale dintre România și Columbia! » Meciul se va disputa la Madrid

Iordănescu în vizită la Andrei Rațiu și Ianis Hagi

În urmă cu trei zile, conform celor de la Federația Română de Fotbal, Iordănescu s-a mutat la Madrid, la Andrei Rațiu, fotbalist legitimat la Rayo Vallecano

„Aici a asistat la trei ședințe de antrenament și a dialogat cu antrenorul Francisco Javier Rodríguez în ceea ce privește perspectivele fundașului dreapta al naționalei”, se precizează într-un anunț de presă.

Iordănescu merge la Atletico Madrid – Real Madrid

În această seară, selecționerul se va afla în tribune la partida Atletico Madrid – Real Madrid, în Cupa Spaniei, apoi va merge să se întâlnească cu Ianis Hagi și cu antrenorul acestuia de la Deportivo Alaves, Luis García Plaza. 

Seara va asista la partida pe care Alaves o va disputa pe teren propriu cu Cadiz, în La Liga.

„Caravana” lui Iordănescu va continua sâmbătă la Madrid pentru a-l urmări pe Andrei Rațiu, în meciul Rayo Vallecano - Las Palmas. Urmând ca duminică să revină în România.

Discuții cu jucătorii din Turcia

Dacă Iordănescu a fost în Spania, secunzii acestuia au fost în Turcia. Ionel Gane, Florin Constantinovici, Alexandru Radu și Leo Toader au monitorizat antrenamentele echipelor românești, au avut discuții cu jucătorii și antrenorii, dar s-au întâlnit și cu Olimpiu Moruțan, Alex Cicâldău, Florin Niță și Denis Drăguș.

În Antalya, pe perioada pregătirilor echipelor românești, a mers și selecționerul Daniel Pancu. De asemenea, în Turcia au mai fost prezenți selecționerii reprezentativelor U19 și U17, Adrian Dulcea, respectiv Nicolae Roșca.

Pancu, între meseria de antrenor și cea de selecționer: „Cunosc toată masa de jucători tineri din România”

Citește și:

Patronul din Superligă care l-a ofertat pe Edward Iordănescu: „Eu am zis din start că e de succes”
ANTRENOR
Patronul din Superligă care l-a ofertat pe Edward Iordănescu: „Eu am zis din start că e de succes”
Șucu a făcut topul rivalilor din fotbal » Prietenul Hagi, dușmanul Becali și finanțatorul misterios: „N-am înțeles ce business desfășoară”
Rapid
Șucu a făcut topul rivalilor din fotbal » Prietenul Hagi, dușmanul Becali și finanțatorul misterios: „N-am înțeles ce business desfășoară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează