FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

VIDEO Edi Iordănescu, dezvăluiri despre implantul de păr pe care l-a făcut » Medic: „A fost o intervenție destul de dificilă”

Edi Iordănescu, zâmbește fericit după transplantul de păr
Edi Iordănescu, zâmbește fericit după transplantul de păr

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 20:34 / Actualizat vineri, 15 decembrie 2023 10:18

Selecționerul naționalei României, Edward Iordănescu (45 de ani), a surprins lumea fotbalului cu noul look, mult schimbat față de perioada în care a activat la CFR Cluj sau la FCSB, ultimele două echipe de club pe care le-a antrenat înainte să semneze contractul cu FRF, 25 ianuarie 2022.

Agentul lui Radu Drăgușin e în Italia. Anunță: „Un transfer acum nu i-ar pune în pericol locul la Euro. Și e o posibilitate în ianuarie. În Premier League”
ECHIPA NAȚIONALĂ
Agentul lui Radu Drăgușin e în Italia. Anunță: „Un transfer acum nu i-ar pune în pericol locul la Euro. Și e o posibilitate în ianuarie. În Premier League”

Secretul revitalizării părului său a fost dezvăluit chiar de Edi Iordănescu. Tehnicianul a povestit că în urmă cu un an a beneficiat de un implant de păr în cadrul unei clinici private de specialitate din București.

„Mi-am dorit o intervenție, am gândit-o bine, am planificat-o. Intervenția a fost foarte satisfăcătoare, cu momente relaxate. Am comunicat, am glumit pe parcursul intervenției. Lucrurile au mers foarte natural.

Finalul a fost unul fericit, pentru că lumea a sesizat faptul că lucrurile arată semnificativ mai bine decât au arătat înainte. Îi sunt recunoscător doctorului Felix.

Dacă am ajuns să fim prieteni, vă dați seama dacă sunt sau nu mulțumit. Sper să rămânem prieteni și să nu mai am nevoie de serviciile lui”, a precizat Edi Iordănescu, într-un tutorial pe YouTube pentru postat pe contul clinicii.

Edi Iordănescu, implant de păr, care a durat două zile

Selecționerul a fost supus unei intervenții de implant de păr, care a durat două zile.

„Este un transplant de păr pe o zonă cicatricială. Din câte știu, a fost o încercare cu câțiva ani în urmă, care nu a dus la un rezultat atât bun. 

A fost o intervenție destul de dificilă, la care am muncit destul de mult. Ne-a luat două zile”, a explicat medicul Felix Popescu.

De-a lungul timpului și alți oameni din fotbal au recurs la astfel de intervenții de implantologi. 

Este vorba de Radu Ștefan, Gică Popescu, Cristi Borcea, Bogdan Stancu, Rodion Cămătaru, dar și Boris Mihailov, fostul portar al naționalei de fotbal a Bulgariei, Wayne Rooney sau Gianfranco Zola.

VIDEO. Edward Iordănescu: „Nu o să fie ușor la Euro 2024, dar și noi am terminat primii în preliminarii și neînvinși”

Citește și alte articole:

Răzvan Burleanu, despre zvonul numirii la șefia UEFA: „Pe ce mă bazez? S-a mai retras o dată!” + de ce data de 21 decembrie este vitală

România, amical în Spania cu o forță din America de Sud! Meci de top înainte de EURO 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează