FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

EXCLUSIV Agentul lui Radu Drăgușin e în Italia. Anunță: „Un transfer acum nu i-ar pune în pericol locul la Euro. Și e o posibilitate în ianuarie. În Premier League”

Radu Drăgușin a debutat în 2022 la naționala mare Foto: Imago
Radu Drăgușin a debutat în 2022 la naționala mare Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 15:07 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 17:03

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin, a ajuns joi după-amiază în Italia pentru importantul meci de vineri al jucătorului său, Genoa - Juventus. „Crezi că ar plăti cineva 30 de milioane de euro ca să nu folosească acel fotbalist? O să joace indiferent unde ar merge. De aceea, locul la națională nu e în primejdie”, a declarat agentul, sugerând că „tricolorul” în vârstă de 21 de ani s-ar putea transfera în ianuarie în Premier League, unde e curtat de Tottenham și Newcastle.

Radu Drăgușin, 21 de ani, sub contract până pe 30 iunie 2026 la Genoa, e unul dintre cei „tricolorii" care joacă etapă de etapă, constant foarte bine, la echipa de club. Un punct sigur pentru selecționerul Edward Iordănescu în perspectiva Euro 2024.

Florin Manea, agentul lui Radu Drăgușin: „Am invitați de la multe cluburi importante la Genoa - Juventus"

Dar, cum tânărul stoper e foarte curtat în ultima perioadă, nu ar fi exclus ca el să se transfere chiar la următorul mercato, din ianuarie. Chiar dacă angajamentul actual cu Genoa e pe termen lung, chiar dacă presa peninsulară susține că parafarea noului acord e iminentă.

Scandalul sunetelor sexuale de la tragerea la sorți continuă! Probleme grave de securitate la Euro » Cine îi va păzi pe „tricolori
EURO 2024
Scandalul sunetelor sexuale de la tragerea la sorți continuă! Probleme grave de securitate la Euro » Cine îi va păzi pe „tricolori" la turneul final

Florin Manea, agentul lui Drăgușin, a aterizat joi după-amiază la Milano. „E limpede pentru ce am venit în Italia. Vineri e Genoa - Juventus și voi fi pe stadion. Am mulți invitați, reprezentanții mai multor cluburi importante care vor să-l vadă", a afirmat impresarul pentru GSP.ro.

12selecții are Radu Drăgușin la naționala României. A jucat în toate cele 10 meciuri din preliminariile CE 2024, nouă ca integralist

Florin Manea: „Nu e obligatoriu să semnăm acum noul contract al lui Radu Drăgușin cu Genoa"

Noul contract iminent? Neagă! „Nu-l semnăm încă. Îl discutăm, sigur, dar nu e obligatoriu să încheiem nimic acum. Mai are doi ani din vară, nu e urgent", a precizat Manea.

Nu crede că un transfer în ianuarie al lui Drăgușin i-ar pune în pericol Euro, locul în echipa de start și în lotul pentru turneul final. „Euro nu e în primejdie. Te întreb ceva: crezi că dacă plătește cineva 30 de milioane de euro pentru un jucător, să zicem 30 de milioane, investește o asemenea sumă pentru a nu folosi acel fotbalist? Eu nu-mi fac griji. O să joace indiferent unde ar merge. Am încredere mare în el".

15partide a jucat Radu Drăgușin la Genoa în acest sezon de Serie A (toate ca integralist; un gol și o pasă decisivă)

Florin Manea: „Nu știu dacă Radu Drăgușin pleacă sau nu în ianuarie"

Agentul nu are certitudinea că se va realiza mutarea în această iarnă. „Nu știu dacă pleacă sau nu. Deocamdată, nu e o ofertă concretă, scrisă", a afirmat Manea.

Totuși, a sugerat că are ceva. O propunere care s-ar putea concretiza în viitorul imediat. „E o posibilitate, dar nu pot dezvălui nimic deocamdată. Ce pot spune e că această posibilitate e din afara Italiei. Din Premier League".

Presa britanică a scris de două cluburi foarte interesate de Radu Drăgușin: Tottenham și Newcastle.

Citește și alte știri de fotbal internațional: 

E sigur! Ianis Hagi schimbă echipa » Presa internațională dezvăluie ce îl așteaptă pe „decarul” lui Alaves
SPANIA
E sigur! Ianis Hagi schimbă echipa » Presa internațională dezvăluie ce îl așteaptă pe „decarul” lui Alaves
Adio, grupe! Liga Campionilor trece la formatul XXL din sezonul viitor » Serie unică și Final 4
LIGA CAMPIONILOR
Adio, grupe! Liga Campionilor trece la formatul XXL din sezonul viitor » Serie unică și Final 4

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
mafa
mafa  •  14 Decembrie 2023, 23:51

De ce se grabaste Maneaua ??...o fi ramas fara bani pe cardurile din USA !!

steaua.libera
steaua.libera  •  14 Decembrie 2023, 22:05

"Pai babaiatule, am dat 3 milioane pe el, trebuie sa joace. Si in poarta, dar sa joace" - chestia asta merge doar la jiji

Vezi toate comentariile (2)
Comentează