FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ELVEȚIA

VIDEO Edi Iordănescu pune condiții pentru viitorii jucători ai naționalei: „Nu vor trece doar prin filtrul meu”

Articol de , , - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 15:14 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 16:56

La conferința de presă de azi, selecționerul Edi Iordănescu a vorbit despre viitorii jucători care ar putea fi convocați la următoarele acțiuni.

  • România - Elveția, meci pentru locul 1 în grupa I, are loc marți, de la ora 21:45. Partida de pe Arena Națională va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizată pe Antena 1
  • Cu minimum o remiză, România câștigă grupa și va fi în urna 2 la tragerea la sorți a grupelor EURO 2024

Selecționerul a lăudat grupul de jucători care s-a format la națională și spune că orice jucător care va veni trebuie să fie acceptat și de actualul grup și trebuie să demonstreze că se poate integra.

„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”
ROMÂNIA
„Unii zâmbesc strâmb și strepezit acum” » Ode pentru Burleanu de la un politician cu nume: „O victorie a viziunii și perseverenței. Echipa FRF a rezistat unui tsunami de insolențǎ”

Edi Iordănescu pune condiții pentru viitorii jucători ai naționalei: „Nu vor trece doar prin filtrul meu”

„Suntem un grup care nu a renunțat niciodată să lupte. Am creat un grup fantastic. Dar porțile echipei naționale rămân deschise. Suntem atenți la tot, la fiecare jucător care arată valoare, continuitate și caracter. 

De acum, un jucător nu va trece doar prin filtrul meu, ci și prin cel al grupului. Dacă grupul nu-l va valida, nu va intra. Trebuie să arate caracter și determinare și iubire de țară și echipă națională. Dacă nu, probabil va ieși afară”, a declarat Edi Iordănescu.

Meritul principal e al lui Edi Iordănescu. Foarte multe voci spuneau «Trebuie să-l aducem pe ăla, pe ăla». Singurul care a spus diferit a fost Dorinel Munteanu. Nu trebuie să schimbi jucătorii la fiecare meci. Trebuie să ai un nucleu. Edi a mers pe aceiași jucători. A mers pe aceeași structură. Jucătorii sunt mult mai uniți acum. 

Când Iordănescu a venit la națională, a văzut niște derapaje în comportament. El anumite chestii de la tatăl lui, că nici el nu accepta nimic. Uitați ce au pățit Ivan și Mitriță. Ivan și-a arătat talentul și aroganțele, iar acum stă acasă. Cred că prin asta, Edi a dat un exemplu

 - Gică Mihali la GSP LIVE

VIDEO Nicușor Bancu: „Unitatea grupului ne-a calificat la turneul final"

Citește și: 

„Rămâneți la națională după EURO?” » Ce a spus Edi Iordănescu înainte de România - Elveția

„De ce Horațiu Moldovan face greșeli la Rapid și la națională e sigur?” » Explicațiile unui fost mare portar

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (6)
Stefan60
Stefan60  •  21 Noiembrie 2023, 16:17

Din urna a patra prindem SERBIA,ITALIA,ELVETIA,POLONIA SAU UCRAINA.Va rog SA NU PIERDETI CU Elvetia!!!

tivireli
tivireli  •  20 Noiembrie 2023, 22:28

Asta chiar este o mare greșeală. Adică după ce ai umplut oala cu lapte, vrei sa dai cu piciorul in ea ca sa o verși? Păi nu iți dai seama ca se vor face bisericuțe ca să se susțină? Asta chiar ai dat-o rău de tot. Ai dat deja un cap de ață tuturor contestatarilor. Sau poate așa ți-a spus tata Puiu, că in echipa lui, decidea grupul lui Hagi, așa cum au făcut-o cu Craioveanu, și mulți alții? Acum mă dumiresc că tot ce crezusem două zile, in a treia zi ne revenim la stilul nostru românesc. Așa-i in Romania, orice minune durează trei zile. Mai pot să cred că este primul semn ca mâine seară nu putem câștiga. Doamne ajută-ne să nu pierdem.

titiduru22
titiduru22  •  20 Noiembrie 2023, 18:38

Ca la sedintele de sindicat pe vremuri , Uraaaaaaaaaaaa

Vezi toate comentariile (6)
Comentează