FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

VIDEO Edi Iordănescu l-a întrerupt pe Stanciu în plină conferință: „Nu e adevărat”

Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu
Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu

Articol de , , - Publicat joi, 21 martie 2024 13:38 / Actualizat joi, 21 martie 2024 16:47

Edi Iordănescu și Nicolae Stanciu au prefațat amicalele României cu Irlanda de Nord și Columbia în cadrul unei conferințe de presă. La un moment dat, căpitanul naționalei a vorbit despre meritele selecționerului în calificarea la EURO, iar Iordănescu a intervenit imediat.

  • România - Irlanda de Nord are loc vineri, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și transmis pe Prima TV
  • Columbia - România, al doilea amical al naționalei, se joacă pe 26 martie, de la 21:30. Meciul de pe Metropolitano va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Antena 1

„Calificarea i se datorează 90% selecționerului, pentru ideile cu care a venit și disciplina pe care a impus-o și pe care toți o respectăm, pentru relația pe care o are cu noi. Suntem nerăbdători pentru ce urmează și sperăm să fie cu noi cât mai mult”, a declarat Stanciu, fiind întrerupt apoi de Edi Iordănescu.

VIDEO. Edi Iordănescu: „E meritul jucătorilor”

„E prima dată când intervin peste un jucător, mai ales peste căpitanul echipei naționale. Știe cât de adânc e în sufletul meu, mai ales că noi am mai lucrat împreună.

Am făcut lucruri frumoase și în trecut. Sub nicio formă nu e 90% meritul meu. Proporția e exact invers! E 90% meritul lor. Noi, restul, suntem mulțumiți cu 10%. Noi i-am unit, i-am adus împreună și le-am arătat calea.

Am urmărit împreună un proces și ei au călcat puternic pe acel drum, e meritul lor, ei trebuie să rămână actorii principali”, a declarat Iordănescu.

VIDEO. Declarațiile lui Nicolae Stanciu înainte de România - Irlanda de Nord

„Personal, pot spune că e cea mai bună atmosferă de la națională și cel mai unit grup de când sunt eu convocat, de 8 ani. Noi sperăm ca Mister să rămână, dar nu îi știu gândurile și nu e treaba mea să vorbesc despre asta. E treaba FRF și a lui, dar noi ne dorim să avem rezultatele dorite. Ne vom dori ca Mister să rămână cu noi în continuare.

Trăiesc un sentiment de mândrie, am realizat ceva pentru țara noastră. Va fi mult mai greu de acum, trebuie să ne pregătim bine, să ne ridicăm nivelul pentru a fi pregătiți pentru ce ne va aștepta la vară.

Noi ne dorim să câștigăm fiecare meci. Asta e mentalitatea grupului. Noi sperăm să facem în teren multe dintre lucrurile cerute de domnul selecționer. Rezultatele pozitive ne dau încredere. Simțeam asta după fiecare acțiune pe care o terminam neînvinși. Ne dorim două rezultate pozitive acum.

Au fost și momente dificile, dar am rămas uniți. Am trecut cu bine peste toate. Cel mai greu moment a fost după 1-1 cu Israel, dar ne-am revenit bine și apoi am câștigat cu Kosovo”, a declarat Stanciu.

Citește și:

Edi Iordănescu, întrebat frontal despre Mitriță: „Trenul e în mers”
ROMÂNIA
Edi Iordănescu, întrebat frontal despre Mitriță: „Trenul e în mers”
FRF a făcut anunțul: ce se întâmplă cu biletele la România - Irlanda de Nord
România - Irlanda de Nord
FRF a făcut anunțul: ce se întâmplă cu biletele la România - Irlanda de Nord

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
zb59
zb59  •  21 Martie 2024, 22:42

Doi *** care se complimenteaza unul pe altul!:))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gimiskutze
gimiskutze  •  21 Martie 2024, 17:57

si la urma s-au imbratisat si s-au pupat.... adevarul este ca au avut mult noroc si cum norocul se cam termina o sa vina partea opusa, d-l Iordanescu o sa dea vina pe jucatori si jucatorii o sa dea vina pe antrenor. Ceilalti o sa dea vina pe Burleanu si Stoichita, pe Johanis si mai stiu io cine mai apare in prim plan pina la vara.

gicapuia
gicapuia  •  21 Martie 2024, 17:21

Forta grupului ! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează