FOTBAL  »  NATIONALA  »  STAFF

Edi Iordănescu îi răspunde lui Mihai Stoica: „Continuăm pe drumul scandalurilor. E trist ce faci”

Edi Iordănescu și Mihai Stoica
Edi Iordănescu și Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 februarie 2022 14:29 / Actualizat vineri, 18 februarie 2022 15:05

Edi Iordănescu (43 de ani) i-a dat replica lui lui Mihai Stoica (56), managerul general de la FCSB, care îi reproșase selecționerului că l-a contactat pe preparatorul fizic Thomas Neubert fără acordul clubului.

În urmă cu o săptămână, Edi Iordănescu a anunțat că a bătut palma cu Cristi Dragotă, preparatorul fizic de la CFR Cluj, astfel încât acesta să lucreze și la prima reprezentativă a României. Selecționerul a dezvăluit că și Thomas Neubert, de la FCSB, s-a aflat pe lista sa, și a declarat că „disponibilitatea a fost mai mare și din partea clubului”, referindu-se la CFR Cluj.

Edi Iordănescu, detaliu neștiut despre numirea la națională: „Prima dată când tata m-a trădat!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Edi Iordănescu, detaliu neștiut despre numirea la națională: „Prima dată când tata m-a trădat!”

Mihai Stoica, deranjat de Edi Iordănescu

Joi seara, Mihai Stoica s-a declarat deranjat de declarațiile lui Edi Iordănescu, căruia i-a reproșat că ar fi sugerat existența unei lipse de deschidere din partea celor de la FCSB.

„Ce m-a deranjat cu adevărat, şi am să i-o spun şi faţă-n faţă, pentru că probabil o să avem o întâlnire, este: spune că CFR Cluj a avut deschidere total, asta implică faptul că noi nu am avut. Pe noi nu ne-a căutat nimeni”, a spus MM la Telekom Sport.

Edi Iordănescu îi răspunde lui Mihai Stoica 

În această după-amiază, Edi Iordănescu i-a răspuns, fără să-l numească.

Din păcate, continuăm pe același drum, al scandalului și al provocărilor. Eu sunt construit altfel și nu o să mă schimbe nimeni și nimic. Asta să fie limpede pentru toată lumea. NU i-am făcut o ofertă de colaborarea lui Tomi Neubert, în concluzie nu aveam de ce să abordez clubul. Este un om sub contract, oricum nu puteam să-l „răpesc”, deci tot la o discuție cu clubul trebuia să ajung. Sunt lucruri elementare.

DA, a fost Tomi pe lista mea scurtă și am recunoscut public, chiar dacă nu eram obligat să discut subiectul. Am întocmit o listă scurtă cu 3 nume, iar Tomi nu avea cum să lipească, pentru că este printre cei mai buni, așa cum îl consider și pe Cristi Dragotă (cu care am ajuns la un acord de colaborare) și pentru că am lucrat împreună în două rânduri și am făcut-o foarte bine.

În final, nu a fost o ofertă, deci nu mai era cazul să abordez clubul. Cred că un nume pe o listă personală nu mă obligă la o acțiune. Motivele pentru care nu s-a ajuns la o ofertă le știu eu, le știe Tomi din singura discuție pe care am avut-o cu el pe acest subiect și cred că e suficient. 

Discuția a fost o formă de respect și apreciere a mea pentru el. De aici până la toate speculațiile apărute și toate scenariile întoarse pe toate fețele, e cale lungă. E trist că în loc să construim, continuăm să distrugem și puținul rămas.

- Facebook @ Edi Iordanescu

Cristi Dragotă, de 4 ani la CFR Cluj

Cristi Dragotă a lucrat la CFR Cluj în cei 4 ani în care echipa din Gruia a câștigat campionatul, a făcut parte din staff-ul fiecărui antrenor.

În afara experienței pe care a dobândit-o, Dragotă a studiat mult, mai ales în Franța, și e specializat în lucrul cu „Catapult”, un sistem de monitorizare a efortului pe care îl folosesc toate cluburile importante. 

Edi l-a vrut tocmai pentru analizarea nivelului la care se vor afla internaționalii, din moment ce nu o să existe timp pentru o pregătire fizică normală, ca la cluburi.

Mai multe știri despre echipa națională: 

Edi Iordănescu, mesaj pentru o vedetă de la națională: „Fugi de mine?”

A fost anunțat primul meci de fotbal pe stadionul „Arcul de Triumf”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
snooker
snooker  •  18 Februarie 2022, 20:54
Postat de herrmann pe 18 Februarie 2022, 17:34

Edi a lucrat tot timpul pentru kvsc. Cand a fost prins, a plecat fără gargara și fără clauză. I-a găsit tătucul dîncu o sinecură la burli

Laslas=prostie in stare pura!

titiduru22
titiduru22  •  18 Februarie 2022, 18:15
Postat de Ioan Sebastian Vlad pe 18 Februarie 2022, 17:56

Nu cred ca mai este cineva care sa aprecieze comportamentul si comentariile lui MM. Atat poate! Nu-i cereti mai mult!

Cum sa nu. Uite-l pe ala de mai jos!

101281665384194
Ioan Sebastian Vlad  •  18 Februarie 2022, 17:56

Nu cred ca mai este cineva care sa aprecieze comportamentul si comentariile lui MM. Atat poate! Nu-i cereti mai mult!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează