FOTBAL  »  NATIONALA  »  12 ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA EURO 2008

El e şef

Articol de - Publicat luni, 30 noiembrie -1 00:00

Bogdan Lobonţ a rămas singurul portar experimentat din lotul care va merge la Euro, după accidentarea lui Coman.

Situaţie delicată pentru Victor Piţurcă! “Naţionala” Ro­mâ­­niei va aborda “grupa mor­ţii” de la turneul final cu doar un portar de talie internaţională, du­pă ce Dănuţ Coman (29 de ani) a părăsit lotul din cauza unei triple fracturi suferite vineri la degetul mare de la mîna stîngă şi a fost în­lo­cuit cu Eduard Stăncioiu, por­ta­rul cam­­pi­oa­nei României, CFR Cluj.

În aceste condiţii, Bogdan Lo­bonţ (30 de ani) devine titular in­con­testabil, ţinînd cont de faptul că Marius Popa (30 de ani) şi Eduard Stăn­cioiu (27 de ani) nu-i pot crea goal­keeperului dinamovist con­cu­ren­ţa pe care i-ar fi făcut-o Dani Co­man.

Atît Popa, cît şi Stăncioiu sînt practic nişte cvasidebutanţi la e­chi­pa naţională. Teoretic, portarul lui Poli Timişoara este considerat în a­cest moment rezerva lui Lobonţ, de­oa­rece goalkeeperul lui CFR Cluj este în premieră la lot. “Popică” are avantajul că a fost convocat de mai multe ori la “naţională”, pentru care a şi debutat în urmă cu două luni, la amicalul cu Rusia (3-0), cînd Lobonţ a lipsit, accidentat.

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu

Rochia Serenei Williams a aruncat în aer Met Gala! Sharapova a scos telefonul: „Unde e?”


Comentarii (1)
 •  26 Mai 2008, 10:36

De talie intrnationala :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează