FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA

VIDEO EXCLUSIV Ce a remarcat Costin Ștucan la șefii FRF: „Păreau veniți în vacanță pe niște diurne foarte mari” + Mișcarea făcută de elvețieni în Andorra: „Au un avantaj imens”

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 11:49 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 16:01

Intrat în direct din Elveția, la GSP LIVE, Costin Ștucan a prezentat cele mai noi informații înainte de meciul din această seară.

  • Elveția - România se joacă de la 21:45, liveTEXT&FOTO pe GSP.ro și în direct la Prima TV. 
  • Reporterul special Costin Ștucan și fotoreporterul Raed Krishan sunt corespondenții GSP la Lucerna (Elveția) și transmit toate informațiile care contează înaintea, în timpul și după duelul Elveția - România din preliminariile EURO 2024.
  • Se mai joacă azi: Belarus - Kosovo (21:45), Israel - Andorra (21:45);
  • „Tricolorii” ocupă în acest moment poziția secundă în grupa I, având două puncte mai puțin decât liderul Elveția. Primele două clasate se califică direct la Campionatul European de anul viitor, competiție găzduită de Germania.

Reporterul special al Gazetei Sporturilor a dezvăluit o scenă pe care a remarcat-o la finalul antrenamentului oficial, care i-a avut în prim plan pe cei mai importanți oameni din Federația Română de Fotbal.

Avertisment înainte de Elveția - România » Un fost internațional explică problemele pe care le are improvizația pregătită de Edi Iordănescu
ELVEȚIA - ROMÂNIA
Avertisment înainte de Elveția - România » Un fost internațional explică problemele pe care le are improvizația pregătită de Edi Iordănescu

VIDEO Costin Ștucan, detalii din Lucerna înainte de Elveția - România

„Mi se pare un test bun pentru metodele lui Iordănescu. Dacă nu pierdem, e clar că se întâmplă ceva. 

La plecarea din stadion i-am văzut pe oficialii FRF plecând pe jos de la stadion. Mă uitam la ei. Erau Burleanu, Bodescu, Vișan, Vlad Munteanu, Andrei Vochin. Mă uitam la atitudinea lor. Erau niște bărbați veniți în vacanță. Burleanu râdea, cu capul pe spate. 

Bine, nu judecăm oamenii după un minut. Dar păreau oameni veniți acolo pe diurne foarte mari. Păreau niște bărbați într-o vacanță, veniți să vadă un meci, «Dacă pierdem e OK. Dacă nu pierdem e și mai bine că avem cu ce să ne umflăm». Mi se pare în FRF e o relaxare. Nu știu dacă există un plan”, a spus Costin Ștucan la GSP LIVE. 

Ce a făcut Elveția în Andorra: „A făcut deplasarea cu 6 avioane”

Ulterior, acesta a dezvăluit și de ce Elveția va avea un avantaj foarte mare din punct de vedere fizic. 

„Din punct de vedere mental, am putea avea un avantaj. Elvețienii au o ușoară relaxare și e evidentă. Întrebarea e dacă putem profita. Dar cred că avem o mare problemă, care se va vedea după pauză. Dacă nu, înseamnă că preparatorul fizic al naționalei e un geniu. Elveția a avut un meci mai puțin solicitant, în Andorra. 

În plus, a făcut deplasarea în Andorra cu 6 avioane private. Nu a vrut să meargă la Barcelona cu un avion mare. Pe aeroportul din Andorra aterizează doar avioane mici. Așa că cei din Federația s-au gândit «Decât să aterizăm la Barcelona și să mergem cu autocarul câteva ore, mai bine aterizăm în Andorra cu 6 avioane private. Și plecăm rapid, după meci».

Deci Elveția are câteva avantaje: a avut un gazon bun, un adversar mai puțin solicitant și mai mult timp de recuperare. Din punct de vedere fizic, cred că avem un dezavantaj imens”.

Elveția - România, echipe probabile

Elveția: Sommer - Lotomba, Akanji, Elvedi, R. Rodriguez - Freuler, Zakaria, Xhaka - Shakiri, Amdouni, Vargas 
Rezerve: Kobel, Mvogo, Zesiger, Schar, U. Garcia, E. Fernandes, D. Sow, Aebischer, Zuber, R. Steffen, Seferovici, Zeqiri
Selecționer: Murat Yakin (48 de ani)

România: H. Moldovan - Manea, Drăgușin, Burcă, Sorescu - N. Stanciu, T. Băluță, Olaru - D. Man, Alibec, I. Hagi 
Rezerve: Aioani, Târnovanu, Nedelcearu, Țicu, A. Rus, M. Marin, Cicâldău, V. Mihăilă, Moruțan, Fl. Coman, Screciu, G. Pușcaș 
Antrenor: Edward Iordănescu (45 de ani) 

Citește și: 

Paradoxul elvețian: ne iau de sus și când ne laudă! » GSP transmite de la Lucerna: „Ce s-a întâmplat cu România?”

Blondul cu părul lung care a dezumflat România la Mondialul din America: „Elveția e foarte puternică, dar nu e perfectă. Există un mod prin care România poate câștiga”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
cr_portal
cr_portal  •  19 Iunie 2023, 19:24

Trag concluzia că i-ați dat diurnă mică lui Ștucan.

tororosso
tororosso  •  19 Iunie 2023, 18:20

Păi acești parveniți sunt în permanență în vacanță . Păi cum să nu fi în vacanțe 24/24 pe bani publici .La un venit lunar de 35.000euro Burleanu , ajuns milionar în euro și camarila sa și ei cu 20.000 /lunar. *** de restul mai ales de jucătorii duși la sacrificare. *** clan . Deseară va fi o tragi/comedie dar dresorii din federație vor lua cina festivă fără a le păsa de rezultat .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Valmold71
Valmold71  •  19 Iunie 2023, 17:58

staful nationalei e in vacanta prelungita de la inceputul mandatului si pana la sfarsitul lui!!Sa le fie mandatul cat mai scurt!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează