FOTBAL  »  NATIONALA  »  ELVEȚIA - ROMÂNIA 2-2

NOTE GSP Valentin Mihăilă, notă maximă în Elveția – România » Ce alt „tricolor” s-a evidențiat + Două note de 3 și două de 4

Articol de - Publicat marti, 20 iunie 2023 07:02 / Actualizat marti, 20 iunie 2023 09:19

Naționala României a scos un punct foarte important preliminariile EURO 2024, remizând dramatic cu Elveția, 2-2.

Trupa lui Edi Iordănescu a scos miraculos un punct la Lucerna, la capătul unui prestații slabe. Doar Olimpiu Moruțan și Valentin Mihăilă, intrați în repriza a doua, au salvat imaginea „tricolorilor”, fiind decisivi la golurile marcate în minutele 89 și 90+2.

Bara lui Bodin și sprinturile lui Mihăilă
7 SCURTE
Bara lui Bodin și sprinturile lui Mihăilă

Valentin Mihăilă, nota 10 după Elveția – România

După ce punctat de două ori în ultimele minute, întorcând scorul de la 0-2, Valentin Mihăilă a fost declarat de Gazeta Sporturilor cel mai bun om al meciului. A primit nota maximă, 10.Și Olimpiu Moruțan, care a dat două pase de gol, a avut o evoluție excelentă, fiind notat cu 9. Iar portarul Horațiu Molodvan a avut și el o prestație apreciată, primind 7.

La polul opus s-au aflat Deian Sorescu, folosit ca fundaș stânga și atacantul Denis Alibec. Cei doi au fost cei mai slabi pe teren, fiind notați cu 3.  Nici Ianis Hagi și nici Florinel Coman nu au reușit un meci bun, astfel că au luat 4 pentru prestația lor.

7a fost nota primită de selecținerul Edi Iordănescu

Notele GSP după Elveția - România 

Valentin Mihăilă, notă maximă în Elveția – România » Ce alt „tricolor” s-a evidențiat + Două note de 3 și două de 4

Mihăilă ratează Euro U21

Eroul meciului de aseară, Valentin Mihăilă, s-a accidentat la faza celui de-al doilea gol, în momentul în care a sărit pe gard să se bucure împreună cu suporterii. 

Apoi a mai rămas pe teren, șchiopătând vizibil, doar pentru că România epuizase schimbările. La final, a izbucnit în plâns, realizând că accidentarea îl face să rateze turneul final Euro U21, care începe mâine. 

De la primul meci al României, cu Spania, programat mâine seară, în Ghencea, de la ora 21:45, va lipsi și Vladimir Screciu - care a debutat aseară pentru naționala mare - deoarece potrivit regulamentelor un fotbalist nu poate juca două partide internaționale într-un interval mai mic de 72 de ore.

Clasamentul actualizat în grupa României

VIDEO Valentin Mihăilă: „Oamenii din România nu au încredere în noi”

Citește și: 

L-a distrus pe Edi Iordănescu după remiza cu Elveția: „A fost depășit de realitate. O prestație jalnică!”

Popescu a „explodat” în direct, după ce l-a ascultat pe Edi: „Băi băiatule, nu vii la echipa națională cu lucruri din astea! Habar nu ai!”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (21)
tororosso
tororosso  •  20 Iunie 2023, 14:29

Dacă Jr. nu se numea Hagi sigur primea o notă de 1 . Dar așa nu supără pe cel bătrân și nu ne umflă capul cu a sale păreri pline de furie .

dinamo100
dinamo100  •  20 Iunie 2023, 13:14

Noi nu am avut mijloc care sa tina piept elvetienilor. Toata echipa a fost inghesuita in careul nostru. F. Coman si I. Hagi nu au fost alegeri inspirate, nici Stanciu nu a fost intr-o zi buna. Cat priveste introducerea lui Screciu... nu stiu daca era acum momentul pentru debut. Baluta si M. Marin sunt mai buni acolo la mijloc.

obyy30
obyy30  •  20 Iunie 2023, 11:53

Nu e ciudat un pic, Amdouni de la gazde da doua goluri și are încă o sumedenie de ocazii, a jucat și tot meciul și îi dați 8 iar Mihăilă că-i al nostru îi dați 10! Nu îi mai ridicați în slavi cu notele astea? Niciun jucător nu-i de 10,cel puțin nu de la noi din echipa!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează