FOTBAL  »  NATIONALA  »  ISRAEL - ROMÂNIA

Emil Grădinescu, prima reacție după ironiile lansate de CTP: „Și eu am anumite păreri despre articolele lui, dar o las așa”

Emil Grădinescu
Emil Grădinescu

Articol de - Publicat duminica, 19 noiembrie 2023 16:38 / Actualizat duminica, 19 noiembrie 2023 17:41

Partida dintre Israel și România de sâmbătă seară, câștigată de „tricolori” cu scorul de 2-1, a fost comentată de către Emil Grădinescu și Costi Mocanu pe Prima TV. Maniera celor doi a fost criticată de mai mulți spectatori, dar și de jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Cristian Tudor Popescu a postat un mesaj ironic la adresa celor doi comentatori, pe care i-a acuzat că „au dat cu gura patriotic din răsputeri”.

Verdictul primit de Octavian Popescu » Ce măsură ia în calcul FCSB
FCSB
Verdictul primit de Octavian Popescu » Ce măsură ia în calcul FCSB

Emil Grădinescu: „Și eu am anumite păreri despre articolele lui, dar o las așa”

Emil Grădinescu a reacționat după criticile lansate de către CTP la adresa sa și a colegului Costi Mocanu: „Sunt unii care nu sunt neapărat fani ai naţionalei, sunt oameni cu un anumit nivel de cultură şi cu pretenţii care s-au simţit ofuscaţi de toate interjecţiile noastre. Poate că lor nu prea le-a plăcut. Am comentat pentru suporteri.

N-am citit reacţia lui CTP, mi-a spus soţia că ne ia la mişto. Foarte bine, asta e dacă aşa crede el. Şi eu am anumite păreri despre articolele lui, dar o las aşa. Până la urmă, nu este rău dacă te înjură CTP-ul. Am fost pur şi simplu microbişti, nu a fost ceva patriotic. Am zis ce am simţit ca nişte oameni care consumă fotbal”.

Emil Grădinescu: „Nu mi-am dat seama când m-a luat valul”

Emil Grădinescu a explicat printr-o intervenție la Fanatik modul în care a comentat partida dintre Israel și România, motivând faptul că el și colegul său au fost prinși în tensiunea partidei: „Iniţial, înainte să intrăm în emisiune, ne-am gândit că ar trebui să fim mai calmi, mai detaşaţi. Să avem o plasă de siguranţă, de civilizaţie. Dar a început meciul, ne-a prins tensiunea şi ne-am purtat ca nişte microbişti.

Am fost ca nişte suporteri. Vă spun, îmi propusesem să fiu puţin mai distant. Dar nu mi-am dat seama când m-a luat valul şi m-am trezit că strig la arbitru, la Mihăilă, de peluză. Cred că cel mai bine este să fii tu însuţi şi să te comporţi aşa cum simţi. Dar, mă rog, unora le-a plăcut, altora nu. 

Am avut atâtea meciuri slabe pe care le-am comentat cu echipa naţională, dar de data asta am simţit vibe-ul acela din alte timpuri, de pe vremea când România avea naţională bună de tot. Am simţit că sunt stăpâni pe ei, ştiu ce fac. Au ţinut liniile sus, nu au băgat autobuzul în poartă. 

L-am văzut pe Stanciu care a alergat 15 kilometri, Raţiu foarte bun, surpriza Puşcaş. Cred că uşor, uşor începe să se lege o naţională. Cred că cel mai bine este să fii tu însuţi şi să te comporţi aşa cum simţi. Aşa am făcut meseria asta 30 şi ceva de ani. Am încredere în instinctele mele.

Cred că am făcut bine aseară. Era un meci tensionat, important, iar dacă vrei să fii distant şi să nu te implici, nu cred că e bine. M-a luat apa rău de tot, cred că dacă reascult comentariul, mi-ar fi un pic ruşine”.

VIDEO Răzvan Burleanu, declarații de la aeroport, după calificarea echipei naționale: „Este a doua oară în viața mea când plâng de fericire”

Vezi și alte știri:

„Dónde estás, Vini? Te rup, Vinicius!” » Reacții necontrolate din vestiarul naționalei: „Co***, cum am ratat...”
ROMÂNIA
„Dónde estás, Vini? Te rup, Vinicius!” » Reacții necontrolate din vestiarul naționalei: „Co***, cum am ratat...”
Gestul făcut de fanii lui Rangers, după golul decisiv marcat de Ianis Hagi la națională
SCOȚIA
Gestul făcut de fanii lui Rangers, după golul decisiv marcat de Ianis Hagi la națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (39)
mirstelistu
mirstelistu  •  21 Noiembrie 2023, 12:47

Da cine este ctp asta un dumnezeu al jurnalismului sau cine?

dandana
dandana  •  21 Noiembrie 2023, 08:37

Văd numai tâmpenii scrise, dar și comentate. Trăim și putem sa spunem ce gândi. Și totuși cine este CTP? Este Dumnezeu și trebuie să aibă dreptate mereu? Sincer nu am văzut meciul, eram plecat undeva și am ratat. Dar haideți sa va întreb ceva! Când se joacă FCSB cu Universitatea Craiova nu vă vine să închideți televizoarele la cum se comentează? Băi luați reluări și vizionați, și veți vedea ca universitatea este slabă, nu merită 11m, cad prea ușor, dar ăia de la fcsb sunt zmei. Treziți-vă naiba odată. A avut propria lui opinie, va deranja ce spun dați mut la tv. Stai ca ne-am făcut oameni acuma și ne este rușine ca poate am jignit Israel, ca cei de acolo când ne jigneau, la noi nu sa punea. Dar voi când treceți pe stradă și râdeți de un bolnav ca soarta l-a adus acolo, dar voi când râdeți de ghinionul altora, bai dar inimoși sunteți ai dracu. Doamne v-a făcut Dumnezeu prea empatici. CTP mereu o ia razna pe arătură, și la fiecare vorbă vorbită de oricine, acest om are ceva negativ de spus

tomaescu
tomaescu  •  20 Noiembrie 2023, 08:57

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close