FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

EXCLUSIV Fostul selecționer al României U21, după debutul la Euro: „S-au văzut milioanele” » Cum ne calificăm în „sferturi”: „Există un scenariu”

România U21 a debutat cu un egal la Campionatul European de tineret, 1-1 contra Olandei U21 +12   FOTO
România U21 a debutat cu un egal la Campionatul European de tineret, 1-1 contra Olandei U21

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2021 13:40 / Actualizat joi, 25 martie 2021 14:05

România U21 - Olanda U21 1-1 » Emil Săndoi, 56 de ani, fostul selecționer al naționalei de tineret, laudă prestația „tricolorilor” mici din partida cu reprezentativa batavă - debutul la Euro U21 - și are speranțe că putem ieși din grupe.

- Bună ziua, domnule Săndoi! Ce impresie v-a lăsat remiza de aseară? 
- La partea artistică a punctat mai mult Olanda, a avut o posesie mai bună. Jocul a avut o desfășurare la care ne așteptam, până la urmă. Ei au dominat, pentru că face parte din filosofia lor, așa joacă și la echipele de club de pe vremea regretatului Johan Cruyff. 

- Cu toate astea, am reușit să rezistăm. 
- Ne-am prezentat foarte bine, da, ca o echipă. Poate că n-am fost așa de spectaculoși și nu am avut foarte multe ocazii, dar n-am fost sub ei. Chiar dacă ne-au dominat, Olanda nu a avut ocazii mari. S-au văzut milioanele de euro care se plătesc pentru jucătorii lor, însă și noi am încercat cu armele noastre să le facem față, am închis spațiile, am alergat foarte mult, și cred că am reușit să le dăm o replică pe măsură. 

- Ați remarcat pe cineva din echipa noastră? 
- N-aș putea să spun că a ieșit vreun jucător în evidență în mod deosebit. Am arătat bine în general, colectiv.

Emil Săndoi, despre România U21 - Olanda U21 1-1: „Am gestionat bine finalul”

- Un moment-cheie din joc? 
- A fost important că nu ne-am pierdut capul după golul lor. Apoi a venit reușita lui Ciobanu, care este de excepție. Chiar am ratat și alte două situații bune, prin Pașcanu și același Ciobanu. 

- Iar finalul ne-a aparținut. 
- Într-adevăr, am gestionat bine ultimele 15 minute, când olandezii nu au mai încercat construcția de la propriul portar, au apelat și la minge lungă. 

+8 FOTO

Emil Săndoi, înaintea jocului cu Ungaria U21: „Nu ne va fi ușor”

- Urmează acum meciul cu Ungaria. 
- Am văzut câteva secvențe și din meciul lor cu Germania (n.r. - 0-3), nu ne va fi ușor. Scorul cu Germania nu reflectă în totalitate realitatea din teren. 

- Sunteți încrezător în privința calificării? 
- Mi-aș dori ca Germania s-o învingă pe Olanda runda următoare, și noi să obținem un rezultat pozitiv cu Ungaria. Pentru ca la ultimul meci, când jucăm cu nemții, ei deja să fie calificați. Ne-ar avantaja acest scenariu. Orice este posibil, dacă vom arăta ca în meciul de aseară putem spera la calificare.

Fostul selecționer al României U21, după debutul la Euro: „S-au văzut milioanele” » Cum ne calificăm în „sferturi”: „Există un scenariu”
2006-2013 este perioada în care Săndoi a pregătit România U21. Din vara lui 2020 o conduce pe Chindia

Programul României la Campionatul European U21:

  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA (19:00) 
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA (19:00)

VIDEO » Ce le-a spus Mutu jucătorilor după România U21 - Olanda U21 1-1

Citește mai multe articole despre România la Euro U21:

Ce nu s-a văzut la TV în România U21 - Olanda U21: ce a făcut Stoichiță și ce i-a strigat Mutu lui Ciobotariu în meci

Ciobanu, cifre spectaculoase în România U21 - Olanda U21! Singurul „tricolor” care s-a ridicat la nivelul adversarilor

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
tanase
tanase  •  25 Martie 2021, 16:15

Ba scorul Germaniei impotriva Ungariei reflecta scorul din teren. Terenul a fost prost si Germania jucand prost au profitat. Putea sa fie si mai mare scorul, am vazut o echipa slaba a Ungariei. Dar trebuie sa tratam fiecare meci serios si sa nu ii subestimam!

946199078754644
Tavi A'visi  •  25 Martie 2021, 16:14
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Germania are 3 milioane de Jucatori care joaca in 170 000 de Echipe si din acesti Jucatori se selecteaza doar cei fff. buni. In Scoala de Fotbal Germana se alearga ff. mult si bazele acestui Sport sunt foarte bine gandite. Totusi nici ei Germani nu joaca cu mai multi Jucatori pe teren decat Romani. Prin daruire, munca , pricepere si entuziasm au si Romani sansa lor de a castiga. Un meci dureaza in regula pana cand Arbitrul fluiera finalul. Sansele sunt egale iar cel care se concentreaza la Joc si nu la greselile Arbitrului castiga Meciul. Cu marimea este asa o concluzie gresita. Daca cineva are capul mic asta nu inseamna ca are si mult creier si veceversa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează