FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - OLANDA U21 1-1

VIDEO EXCLUSIV Ce nu s-a văzut la TV în România U21 - Olanda U21: ce a făcut Stoichiță și ce i-a strigat Mutu lui Ciobotariu în meci

FOTO: Imago +12   FOTO
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 25 martie 2021 11:47 / Actualizat joi, 25 martie 2021 13:23

România U21 a avut o prestație foarte bună în primul meci de la EURO, 1-1 cu Olanda U21.

  • România U21 a fost repartizată în Grupa A la Euro, alături de Ungaria, Germania și Olanda. 
  • Programul integral de la Campionatul European de tineret
  • Jurnalistul Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021

Cum meciurile de la Euro U21 se joacă fără spectatori, vocea lui Mihai Stoichiță, care a stat la câteva scaune deasupra terenului, s-a auzit mereu. Acesta le-a dat indicații fotbaliștilor lui Mutu. A strigat la Mățan să nu își piardă din marcaj omul de la fazele fixe și l-a acompaniat, practic, pe selecționerul României. 

Directorul tehnic al FRF a luat loc în tribună alături de președintele FRF, Răzvan Burleanu, și de secretarul general adjunct Gabriel Bodescu.

VIDEO Mutu l-a certat pe Ciobotariu

Prezent la GSP LIVE, Vlad Nedelea, reporterul GSP prezent în Ungaria alături de națională, a dat detalii despre ce nu s-a văzut la TV în timpul meciului și a spus selecționerul Adrian Mutu l-a certat pe fundașul Denis Ciobotariu pe teren, deși la conferință i-a luat apărarea.

„Conform lui Mutu, Ciobotariu n-a greșit la gol. Dar în timpul meciului, Mutu i-a spus «Ciobi, ce faci?», când și-a pierdut adversarul din marcaj, pe Schuurs. N-am înțeles alegerea lui Ciobotariu, cred că a fost singura ezitare a lui Mutu.

Nu e prima dată când îl auzim pe Stoichiță când dă indicații. A fost atent la fazele fixe la jucătorii care nu respectau fazele trasate la vestiar. Îi aranja pe jucător. Mutu era atent la unii, Stoichiță la ceilalți. 

E greu să remarci ceva când stadionul e gol. E o situație diferită. Când ajungi la meci te duci într-o parcare specială și ai culoar către lift și masa presei. Nu ai acces la nimic, totul e închis. Nu te poți intersecta cu cineva din lot sau din staff. ”, a spus Vlad Nedelea la GSP LIVE.

Azi, antrenament sub ochii lui Contra

Azi, de la ora 11:00, România a avut un antrenament ușor la care au participat jucătorii care nu au evoluat cu Olanda sau care au intrat pe parcurs, Itu, Oaidă și Petre.

Antrenamentul a fost condus de secundul Răzvan Rotaru, iar Adi Mutu a urmărit totul de sus, de la un balcon, alături de fostul selecționer Cosmin Contra, care a fost prezent și la meciul cu Olanda.

Programul României la Campionatul European U21:

  • 27 martie 2021: Ungaria - ROMÂNIA (19:00)
  • 30 martie 2021: Germania - ROMÂNIA (19:00)

Citește mai multe știri despre România U21:

Ce le-a spus Mutu jucătorilor imediat după România U21 - Olanda U21: „Aveți, bă, încredere în voi!” » Marin, discurs emoționant înainte de meci

Mutu, decisiv la supergolul marcat de Ciobanu! Ce a făcut selecționerul înainte de reușită

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
1442336789396148
Nicolae Nicolae  •  25 Martie 2021, 15:55

Stoichita este nemuritor,nu mai scapam de el niciodata,este un oportunist,unde este bine,hop si el,

883758598355956
Adrian Fulgos  •  25 Martie 2021, 14:10

Tipic românesc. Stai domn director in banca ta si lasa antrenorul să-şi faca meseria. Taci si observă. Calitatea ta de antrenor o stim.

geogeo
geogeo  •  25 Martie 2021, 14:05
Postat de sasesase pe 25 Martie 2021, 13:30

Așa cum și alții sant șefi sau au posturi de conducere! Este imaginea societății românești intr-o funcție de conducere! Mi-ar lua câteva ore bune sa insiruiesc aici numele majorității cățărate la conducere(i)! Un antrenor mediocru cu rezultate pe care si Daum l-ar depăși in orice moment!

Mari valorosi sunteti voi daca ii criticati pe toti, numai ca de astia pe care ii infierati cu manie proletara a auzit toata lumea, iar de voi, n-a auzit nimeni.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează