FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO U21

VIDEO Paradoxal: după tragerea la sorți, România U21 a rămas fără adversar » Săndoi dezvăluie: „Nu mai vor să joace”

Emil Săndoi, selecționer România U21
Emil Săndoi, selecționer România U21

Articol de , , - Publicat marti, 18 octombrie 2022 21:14 / Actualizat marti, 18 octombrie 2022 22:19

Emil Săndoi (57 de ani), selecționerul echipei naționale U21 a României, a oferit primele impresii după tragerea la sorți pentru EURO U21 din 2023, unde „tricolorii” vor face parte din grupa B, alături de Ucraina, Croația și Spania.

  • Campionatul European din 2023 va fi transmis de Televiziunea Română.

Angajat de FRF în august, Emil Săndoi are deja două meciuri la cârma reprezentativei U21 în acest mandat, 1-4 cu Spania și 0-0 cu Țările de Jos. Pe iberici îi va întâlni și în grupele turneului final de anul viitor.

Emil Săndoi, despre grupa României la EURO U21: „Complicat, dar e normal să fie așa”

„Întâlnim iar Spania, poate vă amintiți că am declarat după meciul amical cu ei că dacă mai jucăm de mai multe ori cu ei, nu va mai fi același rezultat. Este o grupă complicată, dar era normal să fie așa. Ucraina are echipe de club în Champions League, Croația la fel, pe Dinamo Zagreb.

Am încredere în generația pe care o avem. Avem o mare responsabilitate, având în vedere că găzduim turneul final și vom avea suporterii aproape. Dorim să avem un parcurs bun și în primul rând să ieșim din grupă”, a precizat Săndoi.

Acuzații după Dumbrăvița - Rapid: „Explodez, nu mă pot controla! Sincer, cum să jucăm așa?”
Dumbrăvița - Rapid 1-4
Acuzații după Dumbrăvița - Rapid: „Explodez, nu mă pot controla! Sincer, cum să jucăm așa?”

Emil Săndoi: „Avem unele probleme, Ucraina nu mai vrea să joace”

Ulterior, selecționerul de la U21 a dezvăluit că Ucraina nu mai vrea să dispute amicalul antamat în noiembrie, din moment ce va înfrunta România în grupele EURO:

Am avut o singură acțiune, dar sunt mulțumit. Încă de la primul meci amical s-a văzut o schimbare clară. Acum avem unele probleme, aveam perfectat un singur meci amical pentru luna noiembrie, cu Ucraina, cu care am căzut în grupă. Nu cred că mai vor să joace, așa ne-au transmis.

Vom fi presați de timp, va trebui să găsim cel puțin un adversar pentru luna viitoare. Apoi vom mai avea două jocuri de pregătire în primăvară, cu Portugalia și Germania, adversari de calibru.
- Emil Săndoi, selecționer România U21

Jucătorii trebuie să fie concentrați la toate meciurile de campionat. La un turneu final întâlnești jucători care joacă în Champions League și campionate puternice. Va trebui ca antrenament de antrenament și joc de joc să se autodepășească.

Nu vreau să facem comparații între generații. În 2019 a fost o performanță deosebită, apoi și cu Adrian Mutu la timonă, când echipa n-a pierdut niciun joc. Ne dorim să fim pe urmele celor două generații dinaintea noastră.

- Emil Săndoi, selecționer România U21

Mai multe știri de actualitate: 

Antrenori legendari, fotbaliști de Liga Campionilor » Cine sunt adversarii României U21 în grupa de la Euro 2023

Protest după tragerea la sorți pentru Euro 2023: „UEFA și FRF, aceeași mizerie!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
luker
luker  •  19 Octombrie 2022, 17:30

Ce sa zica si nea Sandoi, e vai de capul lui. Habarnist la Frf, printre multi altii.

kyil
kyil  •  19 Octombrie 2022, 17:08

Sandoi a mai fost, stim ce va face. Maxim locul 3. Nici nu-l va ajuta generatia aceasta. Pacat de faptul ca mai suntem si gazde. Iar ne tavaleste Spania :)

YATO
YATO  •  18 Octombrie 2022, 22:25

jucati cu zece csb un meci amical.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează