FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21 - ȚĂRILE DE JOS U21 0-0

România U21, egal cu Țările de Jos U21 » „Tricolorii” lui Săndoi au avut o prestație solidă

România U21 - Țările de Jos U21, live de la 18:00
România U21 - Țările de Jos U21, live de la 18:00

Articol de GSP - Publicat marti, 27 septembrie 2022 18:00 / Actualizat marti, 27 septembrie 2022 19:54

România U21 a remizat, scor 0-0, într-un meci amical disputat la Cluj împotriva Țărilor de Jos.

După ce a pierdut de o manieră categorică partida cu Spania, România U21 a făcut un meci solid în fața Olandei. Pe Cluj Arena, tricolorii” antrenați de Emil Săndoi, au început însă temător partida, iar olandezii puteau deschide scorul încă din minutul 3. 

Joshua a trimis cu capul, dar Radu Drăgușin a respind de pe linia porții. Românii s-au trezit, iar Screciu a avut o mare șansă de a deschide scorul în minutul 9. Acesta a recuperat la merginea careului advers o minge greșită pe contrucția „batavilor”, dar a șutat lamentabil, pe lângă poartă. 

După aceea, jocul a devenit echilibrat, iar singurul care a mai pus în pericol poarta adversă în prima repriză a fost Pop, cu un șut de la distanță puțin pe lângă poartă. Partea secundă a adus un joc fără ocazii, cele două echipe find într-un echilibru aproape perfect. 

Totuși, România putea deschide scorul în minutul 88. Probabil la cea mai frumoasă fază din acest sezon al său, Popescu are o acțiune superbă în flancul stâng, inventează o pasă cu exteriorul pentru Markovic, care a ratat însă singur cu portarul. S-a terminat 0-0, un rezultat bun pentru naționala României.

România U21 - Țările de Jos U21, live 0-0

  • min 90+4. Final de meci
  • min 86: Ocazie uriață pentru România! Popescu are o acțiune superbă în flancul stâng, inventează o pasă cu exteriorul pentru Markovic, care ratează singur cu portarul
  • min 81: România cere penalty la un posibil henț, dar arbitrul nu dictează nimic.
  • min 66: Octavian Popescu scapă singur spre poartă de la 35 de metri, dar este ajung în ultimul moment de un fundaș care îl tatonează bine, iar fotbalistul șutează slab, la poartă.
  • min 60: Prim sfert de oră echlibrat în repriza a doua, nicio ocazie importantă la porțile celor două echipe.
  • min 38: Pop șutează de la distanță, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.
  • min 30: Jocul s-a echilibrat, echipele împărțindu-și perioadele de dominare.
  • min 9: Ocazie uriașă a lui Screciu. Oaspeții greșesc în apărare, dar mijlocașul Craiovei trimite pe lângă poartă.
  • min 3: Ocazie mare pentru Țările de Jos. Joshua trimite cu capul spre poartp, dar Drăgușin respinge de pe linia porții.
  • min 1: A început meciul!

România U21 - Țările de Jos U21, echipele de start

România U21: Hindrich - Coubiș, Racovițan, Drăgușin - Corbu, Screciu, Pop, Țicu - Miculescu, L. Munteanu, Ișfan
Rezerve: Popa, Gyenge, Ispas, Petrilă, Grameni, Markovic, Oct. Popescu, Ispas, Birligea, Lixandru, Sefer, A. Dumitrescu, 
Selecționer: Emil Săndoi

Țările de Jos U21: Kjell - Jeremie, Lutsharel, ven Micky, Mitchel - Sepp, Quinten - Elayis, Jurgen, Simons Xavi - Joshua
Rezerve: Bart, Fabian, Mees, Bjorn, Denso, Sven, Daniel, Ian
Selectioner: Van de Looi

Stadion: Cluj Arena

Citește și:

Mihai Stoica, revoltat de imaginile din finalul victoriei cu Bosnia: „E înfiorător ce am văzut, Pușcaș nu poate păcăli pe nimeni!”

Pițurcă a comentat retrogradarea României în Liga C: „Poate așa mai batem și noi pe cineva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ovis
ovis  •  28 Septembrie 2022, 08:54

In mod normal Markovic trebuia batut bine la vestiare,de catre colegi.Nu pentru ca a ratat, ci pentru cum a tratat faza.N-am vazut atata indolenta si nesimtire de mult la un atacant-poate Lacina Traore sau Balotelli sa-l fi putut egala-.Dar macar aia doi,nefiind fan shaorma ca Markovic,au atins un anumit nivel in cariera.

hristo33
hristo33  •  27 Septembrie 2022, 20:08

Tarile de jos)). Tarile de sus care sunt? e greu sa ii ziceti Olanda sau Nederland?

icostin66
icostin66  •  27 Septembrie 2022, 18:50

Totusi, de ce nu s-a schimbat gazonul pe Cluj Arena?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează