FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Emil Săndoi şi-a reziliat contractul cu echipa naţională de tineret! "Am nevoie de o nouă provocare"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 15:59

Emil Săndoi a ajuns la un acord cu FRF pentru rezilierea contractului de antrenor al naţionalei U21 a României.

După 7 ani pe banca echipei naţionale de tineret, Emil Săndoi a invocat motive personale în momentul în care a solicitat ruperea contractului, anunţă FRF. Săndoi nu a reuşit să califice naţionala la nici un turneu final, ratînd prezenţa la Europenele din 2007, 2009, 2011 şi 2013. În plus, România pornise cu un 2-2 în Insulele Feroe în preliminariile pentru Euro 2015.

Cei mai importanţi jucători ai echipei de tineret sînt Alexandru Buzbuchi, Nicuşor Stanciu, Gabi Iancu, Dorin Rotariu, Ionuţ Năstăsie, Cristian Gavra, Mihai Bălaşa, Constantin Nica, Claudiu Bumba sau Vlad Morar.

"Mă gîndeam de mai multă vreme. Azi m-am întîlnit cu Mircea Sandu şi am luat decizia. În ultima perioadă, lucrurile nu au evoluat cum aş fi dorit eu. Am nevoie de o schimbare, de o nouă provocare. Nu ştiu ce voi face în continuare, deocamdată am nevoie de o mică pauză", a spus Săndoi la Radio GSP.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
rodulpamantului
rodulpamantului  •  19 August 2013, 21:42

A dat Dumnezeu sa fii lucid si sa te duci.Ia-te tata de munca de jos din divizia X si dupa ce califici cateva echipe nu stiu unde, atunci sa ai tupeu sa te apuci de ceva serios. Ce ai realizat pana acuma?NIMIC. Trebuia dupa primul an de rateu sa sa te duci de-a dura nu sa stai 7 ani si sa mananci paine de pomana. Numai daca te-a tinut Sandu ala' numai pe SPAGA, ca altfel nu-mi explic. O FEDERATIE DE SPAGARI SI DE RETARDATI!!!!!!!!!!!!!!!!

viiktor
viiktor  •  19 August 2013, 20:26
Postat de margelatu2011 pe 19 August 2013, 17:37

Daca vrei o noua provocare, e bine. Ia o echipa din C sau B si adu-o in divizia A etc. Incepe de jos, pune mana pe carte, si lucreaza serios. Poate este un viitor pt dumneavoastra in fotbal...dar nu se incepe de sus in jos! :)

Nu fi rau, el din C nu mai iese decat cu vreun blat, iar in B ar fi masina de puncte pentru pretendentele la promovare... Asta nu e antrenor, e un cunoscut pus in aceasta postura. Nu se mai poate vorbi de profesionalism in Romania. Esti stiut de cine are putere, e bine, nu, poti sa te stergi undeva cu diplome la standarde europene si internationale.

markinio
markinio  •  19 August 2013, 17:50

Sandele... du-teeeeeeeeeeee dar i-al si pe iovan cu gasca lui de bagabonti,augustin coruptul care face convocarile numai la ordinul si cheremul lui iovan

Vezi toate comentariile (37)
Comentează