FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

VIDEO Eric Bicfalvi, interviu inedit: „Aș alege Real Madrid în detrimentul a 50 de meciuri la națională” + ar vrea să ia cina cu Putin

Eric Bicfalvi. Sursă foto: frf.ro
Eric Bicfalvi. Sursă foto: frf.ro

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 11:21 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 12:19

Eric Bicfalvi, mijlocașul echipei naționale și al rușilor de la FC Ural, a acordat un interviu pentru site-ul oficial al FRF, cu două zile înaintea meciului cu Norvegia din Liga Națiunilor

  • Programul naționalei în luna noiembrie:
    15 noiembrie: România – Norvegia (Liga Națiunilor) – 21:45, “Arena Națională” București, Pro TV
    18 noiembrie: Irlanda de Nord – România (Liga Națiunilor) – 21:45, Windsor Park Belfast, Pro TV

Fotbalistul de 32 de ani a fost pus față în față cu unele întrebări-fulger și nu a stat pe gânduri atunci când a fost pus să aleagă între ipostaza de a ajunge la Real Madrid și posibilitatea de a avea 50 de meciuri în plus în tricoul naționalei, dar și un turneu final la activ alături de „tricolori”.

„Clar, aș alege Real Madrid și spun și de ce. Jucând la Real Madrid, automat ar veni și cele 50 de meciuri la națională și calificarea la un turneu final”, a afirmat Bicfalvi, conform sursei citate. 

Bicfalvi: „Aș lua cina cu Mister Putin” :) 

Bicfalvi a mai răspuns și altor întrebări inedite pe durata interviului. A mărturisit că ar scoate sistemul de videoarbitraj din fotbal fiindcă „oprește puțin emoția jocului” și recunoaște că lipsa vitezei e punctul său vulnerabil. Fostul jucător al lui FCSB și Dinamo a mai spus că, dacă ar avea posibilitatea, și-ar dori să ia cina cu Vladimir Putin, președintele Rusiei.

6 meciuriare Eric Bicfalvi în tricoul primei reprezentative

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV Marcel Răducanu, interviu cu cărțile pe față: „E o aberație ce a spus Gică Hagi! Unde sunt jucătorii lansați de el?”

Mircea Lucescu, concluzii dureroase după ultimele rezultate ale naționalei: „România duce lipsă de jucători și antrenori de valoare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
adriann_
adriann_  •  13 Noiembrie 2020, 12:45

Si iata cum o afirmatie inteligenta a fotbalistului e transformata intr-o tampenie prin scoaterea din context. Nu va e rusine ma?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează