FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Mircea Lucescu, concluzii dureroase după ultimele rezultate ale naționalei: „România duce lipsă de jucători și antrenori de valoare”

Mircea Lucescu +38   FOTO
Mircea Lucescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 noiembrie 2020 09:13 / Actualizat vineri, 13 noiembrie 2020 11:50

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul lui Dinamo Kiev, a analizat starea actuală a fotbalului românesc, în contextul ultimelor rezultate ale echipei naționale. 

  • Mirel Rădoi pregătește meciurile decisive din Nations League, contra Norvegiei și Irlandei de Nord. „Tricolorii” încă au șanse matematice să urce o poziție în grupă, până pe locul 2. Pentru asta trebuie să câștige ambele partide rămase și să profite de jocul rezultatelor.

Concluziile lui Mircea Lucescu sunt unele dureroase, experimentatul tehnician afirmând că „România duce lipsă de jucători și antrenori de valoare”. Deși apreciază stilul lui Rădoi, fostul selecționer crede că acesta duce lipsă de „materie primă”. 

„România duce lipsă de jucători de valoare, de antrenori de valoare. Rădoi e un bun antrenor, îmi place cum judecă, dar este într-un moment dificil. Nu are jucători care să-i permită calificarea la un turneu final”. 

Mircea Lucescu: „Încearcă să-l lege pe Rădoi de echipa națională”

„Il Luce” consideră că Federația va face tot posibilul pentru a-l păstra pe Rădoi pe banca primei reprezentative, în ciuda ratării calificării la Campionatul European: 

„Rădoi e considerat un antrenor de perspectivă şi nu vor să îl piardă. Ei încearcă să-l lege de echipa naţională. Să nu plece aşa cum s-ar fi putut întâmpla cu orice antrenor care ratează o calificare la un Campionat European”, a declarat Lucescu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

VIDEO Florin Prunea, dezvăluiri despre Rădoi: „Din ce știu, Mirel va pleca la Craiova”

FOTO Imagini spectaculoase din amicalul România - Belarus 5-3

+34 FOTO

Citește și alte știri despre naționala României: 

EXCLUSIV Marcel Răducanu, interviu cu cărțile pe față » Amendează declarațiile lui Hagi: „E o aberație ce a spus. Unde sunt jucătorii lansați de el?”

Giovanni Becali i-a făcut echipa lui Rădoi: „Nu pot înțelege ce caută Man acum la naționala mare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
875423049539972
Raimond Anghel  •  13 Noiembrie 2020, 17:48

Batrinu Lucescu se razbuna pe FRF ca la-u dat afara pe fiisu . Ce valoare are x sau y nu o da Lucescu o da expunerea jucatorilor pentru a fi vazuti si ulterior cumparati -craiova a vindut 2 jucatori pe 15 milioane de euro deci cum e mister Lucescu.?

109620883845176
Gabriel Topai  •  13 Noiembrie 2020, 14:55

De conducatori de valoare, asa trebuia sa incepi ***. Burleanu este stricaciunea din fotbalul romanesc la ora actuala.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deusdat
deusdat  •  13 Noiembrie 2020, 12:17

Moș Luce confundă Liga Națiunilor cu preliminariile Campionatului European :)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează